ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Παρεμβάσεις στην αγροτική οδοποιία στο Κεραμίδι

παρεμβάσεις-στην-αγροτική-οδοποιία-σ-720636

Λόγω ζημιών από τη βροχόπτωση

Κλιμάκιο της τεχνικής υπηρεσίας μεταβαίνει στην περιοχή του Κεραμιδίου για την αντιμετώπιση των ζημιών που προκλήθηκαν από τις ισχυρές βροχοπτώσεις από το βράδυ της Κυριακής μέχρι και τη Δευτέρα το πρωί στην αγροτική οδοποιία.

Επίσης λόγω ζημιάς που συνέβη στο δίκτυο της ΔΕΗ, το Κεραμίδι ήταν χθες για αρκετές ώρες χωρίς τηλεφωνική επικοινωνία. Σήμερα Τρίτη θα μεταβεί στην περιοχή κλιμάκιο της τεχνικής υπηρεσίας, προκειμένου να διαπιστώσει από κοντά το μέγεθος των ζημιών στην αγροτική οδοποιία και να ξεκινήσουν άμεσα οι παρεμβάσεις, καθώς οι αγρότες λόγω της περιόδου που διανύουμε, έχουν διάφορες εργασίες στις καλλιέργειες.

Σύμφωνα με το Δήμο η ευρύτερη περιοχή του Κεραμιδίου επλήγη ιδιαίτερα από την ισχυρή βροχόπτωση του τελευταίου 24ωρου. Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται πρώτον στην αγροτική οδοποιία και δεύτερον στις τηλεφωνικές επικοινωνίες. Στο κομμάτι της αγροτικής οδοποιίας αποστέλλουμε κλιμάκιο της τεχνικής υπηρεσίας για να επιθεωρήσει την κατάσταση και να ξεκινήσουν τις παρεμβάσεις.

Η δήμαρχος Ρήγα Φεραίου Ελ. Λαϊτσου με αφορμή τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν διαβεβαίωσε ότι οι ζημιές θα αποκατασταθούν και μάλιστα σύντομα, ώστε οι ίδιοι να μπορούν να προσεγγίζουν τις καλλιέργειες και τις εγκαταστάσεις τους χωρίς πρόβλημα.

Όσον αφορά το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με την τηλεφωνική σύνδεση, ενημερώθηκε από το Δήμο αμέσως ο ΟΤΕ, όπου διαπιστώθηκε ότι προέκυψε βλάβη στο δίκτυο λόγω κεραυνού. Χθες τεχνικοί του ΟΤΕ μετέβησαν στην περιοχή για να αποκαταστήσουν τη βλάβη.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου