Με επιτυχία ο θερινός κινηματογράφος στο Βελεστίνο

Τελευταία ενημέρωση: 2013-07-11, 13:40:45
Με επιτυχία ο θερινός κινηματογράφος στο Βελεστίνο

Με ιδιαίτερη επιτυχία ξεκίνησε να λειτουργεί από την περασμένη Κυριακή στο Βελεστίνο ο θερινός κινηματογράφος, μια πρωτοβουλία των νέων της περιοχής, που έχει τη στήριξη του Δήμου, σε μια προσπάθεια να συνδυαστεί η ψυχαγωγία με την αλληλεγγύη και την προσφορά. Και ο λόγος είναι ότι αντί για εισιτήριο, οι θεατές μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Στην περιοχή του Βελεστίνου και ευρύτερα του πρώην δήμων Φερών και Κάρλας δεν λειτουργεί άλλος κινηματογράφος και στο πλαίσιο αυτό οι νέοι πήραν την πρωτοβουλία να τον οργανώσουν. Η Δημοτική Αρχή παρείχε την απαιτούμενη στήριξη, όπως και σε οικονομικούς πόρους.

Μάλιστα το σύνθημα της όλης πρωτοβουλίας ήταν πως οι νέοι μπορούν να προσέρχονται στο χώρο του κινηματογράφου, χωρίς να καταβάλλουν εισιτήριο, αλλά μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα. Εξάλλου από τη Δημοτική Αρχή δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου, ώστε να καλύπτονται οι ανάγκες των απόρων ασχέτως εποχής και περιόδου.

Τη χειμερινή περίοδο εδώ και δύο χρόνια λειτουργεί κινηματογράφος στον κλειστό χώρο του Πνευματικού Κέντρου, όπου κάθε Κυριακή προβάλλονται ταινίες για παιδιά και ενήλικες.

Η Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου κ. Ελένη Λαΐτσου εξέφρασε την ικανοποίησή της τονίζοντας ότι:  «χάρη στη ζωντάνια και τη μεγάλη διάθεση των νέων μας, κατέστη εφικτή η λειτουργία του πρώτου θερινού κινηματογράφου στην περιοχή μας».

Η επιτροπή νεολαίας που ανέλαβε το εγχείρημα της λειτουργίας του θερινού κινηματογράφου, αποτελείται από τους  Γιώργο Καρτσώνα, Ζωή Κουσκουρίδα, Χρήστο Τσιάρα.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
9
=