Πλούσιος απολογισμός για τη Μουσική Σχολή

Τελευταία ενημέρωση: 2013-06-27, 14:00:57
Πλούσιος απολογισμός  για τη Μουσική Σχολή

Με επιτυχία λειτούργησε και φέτος η Μουσική Σχολή στο Δήμο Ρήγα Φεραίου και πιο συγκεκριμένα σε όλες τις δημοτικές ενότητες Φερών, Κάρλας και Κεραμιδίου. Αρκετές δεκάδες σπουδαστές φοίτησαν και φέτος στη Σχολή λαμβάνοντας πλούσιες θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις ως προς τη μουσική παιδεία. Αυτές τις ημέρες πραγματοποιούνται οι αποχαιρετιστήριες εκδηλώσεις, όπου οι μαθητές λαμβάνουν και τις βεβαιώσεις φοίτησης.

Ο Δήμος Ρήγα Φεραίου υπό τη νέα του μορφή με το νόμο Καλλικράτη, λειτούργησε για τρίτη συνεχή χρονιά τη Μουσική Σχολή, η οποία είχε διευρυμένο χαρακτήρα περιλαμβάνοντας όλο και περισσότερα δημοτικά διαμερίσματα και αναδεικνύοντας διάφορα είδη μουσικής.

Προχθές στο Στεφανοβίκειο πραγματοποιήθηκε εκδήλωση απολογισμού των μουσικών δρωμένων της Σχολής, όπου το «παρών» έδωσαν ο διευθυντής της Σχολής κ. Β. Σαλαγάς, οι καθηγητές, οι σπουδαστές και οι γονείς.

Σημειώνεται πως από το Δήμο Ρήγα Φεραίου συγκροτήθηκε φέτος για πρώτη φορά η Φιλαρμονική Ορχήστρα και η οποία έκανε την εμφάνισή της στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα των δημοτών.

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
6
=