ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Ολοκληρώθηκε αίθουσα στο Γυμνάσιο Βελεστίνου

ολοκληρώθηκε-αίθουσα-στο-γυμνάσιο-βε-724994

Ανακατασκευάστηκε από τον δήμο Ρ. Φεραίου

Στην ανακατασκευή αίθουσας που λειτουργεί ως εργαστήριο στο Γυμνάσιο Βελεστίνου και εκεί στεγαζόταν το Χημείο του σχολείου, προχώρησε η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ρήγα Φεραίου στο πλαίσιο των ενεργειών που γίνονται για την καλύτερη συντήρηση των σχολικών διδακτηρίων και τη δημιουργία σωστού εκπαιδευτικού περιβάλλοντος στα σχολεία.

Οι εργασίες στην αίθουσα που πλέον μπορεί να έχει πολλές χρήσεις, ξεκίνησαν πριν λίγους μήνες και πλέον ολοκληρώθηκαν. Έτσι από την ερχόμενη σχολική χρονιά οι μαθητές, αλλά και ο σύλλογος γονέων θα μπορεί να την χρησιμοποιεί. Η παρέμβαση έγινε με πόρους του Δήμου.

Η Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου κ. Ελένη Λαΐτσου επισκέφθηκε χθες τα διδακτήρια του Γυμνασίου και Λυκείου επιθεωρώντας το χώρο των εργασιών. Η ίδια εξέφρασε την ικανοποίησή της για την ολοκλήρωση των εργασιών, ενώ έχει προηγηθεί και ο ελαιοχρωματισμός των διδακτηρίων για την καλύτερη αισθητική αναβάθμισή τους.

Στο μεταξύ από το Δήμο δόθηκαν στους μαθητές του Γυμνασίου 44 USB, προκειμένου να διευκολύνονται στην αποθήκευση των ψηφιακών τους αρχείων. Ο Δήμος προχώρησε στην αγορά των συγκεκριμένων συσκευών. Ήδη 20 USB μοιράστηκαν στους μαθητές, ενώ στους υπόλοιπους θα δοθούν μέσα στις επόμενες ημέρες.

Παράλληλα η κ. Λαΐτσου επισκέφθηκε και το Γενικό Λύκειο Βελεστίνου, όπου συζήτησε με τη διεύθυνση του σχολείου ζητήματα που αφορούν το διδακτήριο, ενώ ενημερώθηκε και για τις επιδόσεις των υποψηφίων στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις. Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε, στο σχολείο σημειώθηκαν σε γενικές γραμμές καλές επιδόσεις.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου