ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Παραστάσεις για καλό σκοπό

παραστάσεις-για-καλό-σκοπό-726279

Πλημμύρισε από κόσμο το Πνευματικό Κέντρο Βελεστίνου το βράδυ του Σαββάτου και της Κυριακής που πραγματοποιήθηκε η θεατρική παράσταση από την Ερασιτεχνική Θεατρική Ομάδα του Δήμου Ρήγα Φεραίου. Σημαντικές ήταν οι ποσότητες σε τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν καθώς και τα έσοδα για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Δημότες όλων των ηλικιών προσήλθαν στις δύο παρατάσεις του θεατρικού έργου «Η κυρά μας η μαμή» που παίχτηκε το Σαββατοκύριακο στο Πνευματικό Κέντρο Βελεστίνου. Τα μέλη της ερασιτεχνικής ομάδας ενθουσίασαν το κοινό που τα χειροκρότησε με θέρμη.

Η παράσταση ενθουσίασε και διασκέδασε το κοινό που ανταπέδωσε τη θεατρική ομάδα στη λήξη του έργου με ένα θερμό και παρατεταμένο χειροκρότημα.

Η Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου κ. Ελένη Λαΐτσου δήλωσε πως «πρόκειται για ένα πετυχημένο αποτέλεσμα το οποίο μας γέμισε με αισιοδοξία για τη συνέχεια και επιβεβαίωσε στον απόλυτο βαθμό ένα εγχείρημα που δεν θα μπορούσε να προχωρήσει, αν δεν υπήρχε η ενεργός συνδρομή των μελών της ομάδας».

Η Δήμαρχος κατέληξε λέγοντας πως «μέσα στις επόμενες ημέρες θα έχουμε και νέες εξελίξεις στον τομέα του πολιτισμού, ενώ άμεσα ξεκινούν οι καθιερωμένες εκδηλώσεις σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα σε συνεργασία με τους πολιτιστικούς συλλόγους».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου