Ναυαγοσώστης στην παραλία του Καμαρίου

Τελευταία ενημέρωση: 2013-05-25, 12:40:18
Ναυαγοσώστης στην παραλία του Καμαρίου

Σε σύμβαση με ναυαγοσωστική εταιρεία θα προχωρήσει ο Δήμος Ρήγα Φεραίου για την καλύτερη οργάνωση της παραλίας του Καμαρίου.

Στην απόφαση για την τοποθέτηση ναυαγοσώστη στην παραλία του Καμαρίου στο Κεραμίδι, προχώρησε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ρήγα Φεραίου που συνεδρίασε πριν μερικές ημέρες. Για το λόγο αυτό ο Δήμος αναμένεται να προχωρήσει σε σύμβαση με ναυαγοσωστική εταιρεία. Η δραστηριότητα του ναυαγοσώστη θα ξεκινήσει την 1η Ιουνίου και θα λήξει στις 31 Αυγούστου.

Όπως τονίζεται από τη Δημοτική Αρχή η παραλία του Καμαρίου προσελκύει πλέον πολύ κόσμο, είναι οργανωμένη σε όλα τα επίπεδα και η παρουσία ναυαγοσώστη είναι απαραίτητη.

Τιμητική εκδήλωση για τον π. Γεώργιο Αλεξίου

Στο μεταξύ τον π. Γεώργιο Αλεξίου που για 30 και πλέον χρόνια διετέλεσε εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης τίμησε ανήμερα του εορτασμού των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, ο Ρήγα για την πνευματική, ποιμαντική και κοινωνική προσφορά του στην περιοχή.

Λίγα χρόνια μετά τη συνταξιοδότησή του η σημερινή Δημοτική Αρχή προχώρησε στην πραγματοποίηση μιας τιμητικής εκδήλωσης για το πρόσωπό του αναγνωρίζοντας τη μεγάλη συμβολή του στη ποιμαντική και πνευματική διακονία των πιστών.

Η εκδήλωση έγινε μετά το πέρας της πανηγυρικής θείας Λειτουργίας και το «παρών» με αφορμή και την πανήγυρη του Ναού, έδωσαν η βουλευτής κ.. Ζέττα Μακρή, ο αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας κ. Γιώργος Καλτσογιάννης, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Γιώργος Κίτσιος, οι αντιδήμαρχοι, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι τοπικών φορέων, καθώς και πολλοί πιστοί.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
9
=