ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Εγκαινιάστηκε η πλατεία Περιβλέπτου

εγκαινιάστηκε-η-πλατεία-περιβλέπτου-778904

Μία σύγχρονων προδιαγραφών, ανακαινισμένη και εμπλουτισμένη με πολλές δραστηριότητες πλατεία, απέκτησαν και επίσημα οι κάτοικοι του Περιβλέπτου, καθώς προχθές τελέστηκαν τα εγκαίνιά της από τον Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο.

Το «παρών» έδωσαν η Δημοτική Αρχή Ρήγα Φεραίου, οι βουλευτές κ.κ. Ζέτα Μακρή και Μαρίνα Χρυσοβελώνη, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Γιώργος Καλτσογιάννης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι κ.κ. Κίτσιος, Μπατζιάκας και Μποντός, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, τοπικοί σύμβουλοι, ο διοικητής του Πυροσβεστικού Σώματος της Β’ ΒΙΠΕ κ.α.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το Δήμο και συμμετείχαν πολλοί κάτοικοι του Περιβλέπτου οι οποίοι περιηγήθηκαν στον ανακαινισμένο χώρο της πλατείας.

Παιδική χαρά, σιντριβάνι, νέο δάπεδο, καινούρια τοιχία, πλούσια φύτευση, επαρκής φωτισμός, νέα παγκάκια κοσμούν μεταξύ την πλατεία που έγινε πιο προσβάσιμη, φιλική και ελκυστική για τους δημότες, αλλά και τους επισκέπτες.

Το έργο που είχε προϋπολογισμό 265.000 ευρώ, χρηματοδοτήθηκε από το Πράσινο Ταμείο του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής και υλοποιήθηκε μέσω εργολαβίας από το Δήμο Ρήγα Φεραίου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου