ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Εργασίες σε εξέλιξη σε αρχαίο θέατρο , οδοποιΐα

εργασίες-σε-εξέλιξη-σε-αρχαίο-θέατρο-ο-785279

Εργασίες ασφαλτόστρωσης και τσιμεντόστρωσης του εσωτερικού οδικού δικτύου στο Βελεστίνο έχει ξεκινήσει εδώ και μερικές ημέρες ο Δήμος Ρήγα Φεραίου σε μια προσπάθεια να αναβαθμιστεί το επίπεδο πρόσβασης και κίνησης των οχημάτων, αλλά και βελτίωσης της καθημερινότητας καθώς και αποφυγής ατυχημάτων.

Η πραγματοποίηση των εργασιών ήταν αναγκαία, καθώς είχαν δημιουργηθεί διάφορες ανωμαλίες στο οδόστρωμα των κεντρικών και παράπλευρων οδών του Βελεστίνου, λόγω των εργασιών από το δίκτυο αποχέτευσης και άλλες παρεμβάσεις που έγιναν κατά το παρελθόν. Πρόκειται για μια συνολική παρέμβαση στο συγκεκριμένο τομέα που θα αναβαθμίσει το επίπεδο του εσωτερικού οδικού δικτύου και θα αντιμετωπίσει την ταλαιπωρία των δημοτών που κινούνται με τα οχήματά τους.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία έχουν ασφαλτοστρωθεί 800 περίπου τετραγωνικά μέτρα και τσιμεντοστρωθεί άλλα 100 μέτρα εντός του οδικού δικτύου. Οι εργασίες εκτελούνται με εργολαβία υπό την επίβλεψη της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου και θα συνεχιστούν το επόμενο διάστημα.
Εξάλλου, επίσκεψη στο χώρο του αρχαίου θεάτρου στο Βελεστίνου πραγματοποίησε προχθές, η Δήμαρχος κ. Λαΐτσου μαζί με τον πρόεδρο της εθελοντικής περιβαλλοντικής ομάδας «Εν Δράσει» η οποία μέσω προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας του Υπουργείου Πολιτισμού και της ΙΓ’ Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων και του Αρχαιολογικού Ινστιτούτου Θεσσαλικών Σπουδών έχει προσλάβει το απαιτούμενο προσωπικό και έχουν ξεκινήσει οι εργασίες ανάδειξης του αρχαίου θεάτρου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου