ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Ο 12ος αγώνας δρόμου Κερασιάς

ο-12ος-αγώνας-δρόμου-κερασιάς-795255

Ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Κερασιωτών Πηλίου, η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας, ο Δήμος Ρήγα Φεραίου και ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου, με τη πολύτιμη βοήθεια της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, διοργανώνουν την Κυριακή 12 Μαΐου και ώρα 11.00 π.μ. στην Άνω Κερασιά ton 12o αγώνα δρόμου Μνήμης-Θυσίας.

Οι δρομείς θα καλύψουν απόσταση 8 χιλιομέτρων σε υψόμετρο 800 μέτρων, και θα περιλαμβάνει τη χωμάτινη διαδρομή από την Άνω Κερασιά προς την Ιερά Μονή Φλαμουρίου και επιστροφή. Πριν τον αγώνα θα πραγματοποιηθεί εκκλησιασμός στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου, την εκκλησία που πυρπολήθηκε από τους Γερμανούς το 1944, που είχαν κάψει τότε και τους οικισμούς της Άνω και Κάτω Κερασιάς.

Ο αγώνας πραγματοποιείται για δωδέκατη συνεχή χρονιά και δρομείς από κάθε γωνιά της χώρας θα βρεθούν στην αφετηρία του αγώνα που έχει γίνει πλέον θεσμός. Προς τιμή όσων θυσιάστηκαν για τον ιστορικό αυτό τόπο, σε συνδυασμό με το αθλητικό πνεύμα, καλούμε τους αθλητές να παρευρεθούν και να συμμετάσχουν σ’ αυτή τη διοργάνωση.

Για τις μικρές κατηγορίες έως 13 ετών, θα γίνει και διαδρομές 500 και 1.000 μέτρων ενώ στους νικητές θα απονεμηθούν κύπελλα και μετάλλια, ενώ σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν μετάλλια και διπλώματα.

Οι συμμετέχοντες θα χωριστούν σε ηλικιακές κατηγορίες. Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι τη Τετάρτη 8 Μαΐου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ζητήσουν πληροφορίες στο τηλέφωνο 24210/71.770 .Κώστας Κυριαζής, για φαξ τη δήλωση συμμετοχής στο 2421040484, ή στο mail του [email protected]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου