ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Γλέντησαν … με την ψυχή τους στις αποκριάτικες εκδηλώσεις

γλέντησαν-με-την-ψυχή-τους-στις-αποκ-715844

Ντόπιοι και επισκέπτες ψυχαγωγήθηκαν και διασκέδασαν με τους 450 Καρναβαλιστές στο Βελεστίνο την προηγούμενη Κυριακή, από τη λαϊκή ορχήστρα και τα διάφορα χάπενιγκ των διοργανωτών, ενώ τη σκυτάλη των πετυχημένων εκδηλώσεων έλαβε την Καθαρά Δευτέρα ο Ριζόμυλος.

Την Κυριακή περίπου 20 ομάδες νέων, συνολικά 250 άτομα, έπαιξαν κινούμενοι σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του Βελεστίνου, ψάχνοντας το θησαυρό ενώ επίσης το χειροκρότημα όλων απέσπασε η παρέλαση των καρναβαλιστών και των αρμάτων, όπου 450 άτομα, παιδιά, έφηβοι, νέοι, σχολεία, συμμετείχαν με μεγάλη διάθεση δημιουργώντας μια ιδιαίτερα γιορτινή ατμόσφαιρα.

Οι εκδηλώσεις συνεχίστηκαν την Καθαρά Δευτέρα, όπου το επίκεντρο ήταν ο Ριζόμυλος με την παρέλαση των καρναβαλιστών, την αναβίωση παραδοσιακών εθίμων και τη διάθεση νόστιμων σαρακοστιανών εδεσμάτων, ενώ το γλέντι κράτησε στα καταστήματα της περιοχής μέχρι το βράδυ.

Οι εκδηλώσεις στο Ριζόμυλο πραγματοποιήθηκαν σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο “Διάπλαση”, τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και τον Σύλλογο Γυναικών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου