Ανοίγει ο δρόμος για πρόσληψη οκταμηνιτών

Τελευταία ενημέρωση: 2012-12-03, 11:23:09
Ανοίγει ο δρόμος για πρόσληψη οκταμηνιτών

Στην πρόσληψη έντεκα ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου οκτάμηνης διάρκειας προχωρεί  μέσα στο επόμενο διάστημα ο Δήμος Ρήγα Φεραίου, ενώ συστάθηκε και η τριμελής επιτροπή η οποία θα αξιολογήσει τις σχετικές αιτήσεις που έχουν κατατεθεί. 

Πρόκειται για τις θέσεις οκτάμηνης διάρκειας που διαθέτει το Υπουργείο Εσωτερικών κάθε χρόνο στους Δήμους, ώστε να καλυφθούν κενά σε προσωπικό. Για το 2012 ο Δήμος Ρήγα Φεραίου έλαβε έντεκα θέσεις, αν και είχαν ζητηθεί περισσότερες. Ειδικότερα αφορούν σε οκτώ θέσεις εργατών καθαριότητας, δύο θέσεις απορριμματοφόρων και μία θέση χειριστή γκρέιντερ. Οι αιτήσεις για την κάλυψη των έντεκα αυτών θέσεων έχουν κατατεθεί και άμεσα θα ξεκινήσει η αξιολόγησή τους από τριμελή επιτροπή που θα αποτελείται από ένα δημοτικό σύμβουλο και δύο αρμόδιους υπαλλήλους.

Οι έντεκα εργαζόμενοι θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους από το Δεκέμβριο και θα καλύψουν καίριες ανάγκες, ιδίως στον τομέα της καθαριότητας και των τεχνικών υπηρεσιών, όπου υπάρχει έλλειψη προσωπικού.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
2
=