ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Ενδοδημοτική συγκοινωνία στο Δήμο Ρήγα Φεραίου

ενδοδημοτική-συγκοινωνία-στο-δήμο-ρή-87684

Σε πιλοτική εφαρμογή τέθηκε από χθες η ενδοδημοτική συγκοινωνία στο Δήμο Ρήγα Φεραίου με στόχο την εξυπηρέτηση των δημοτών που θέλουν να κατευθυνθούν ως επί το πλείστον στην έδρα του Δήμου, το Βελεστίνο, για τη διεκπεραίωση διαφόρων υποθέσεών τους.

Σε πρώτη φάση η ενδοδημοτική συγκοινωνία θα εξυπηρετεί τις περιοχές των Καναλίων, της Κερασιάς, του Κεραμιδίου, του Στεφανοβικείου και του Ριζομύλου, ενώ σταδιακά εξετάζεται να επεκταθεί και σε κάποιες περιοχές της δημοτικής ενότητας Φερών, όπως στο δημοτικό διαμέρισμα του Περιβλέπτου, που δεν έχουν συχνή συγκοινωνία με το υπεραστικό ΚΤΕΛ.

Για την υλοποίηση του προγράμματος χρησιμοποιείται το λεωφορείο που διαθέτει ο Δήμος και είναι 30 θέσεων, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα αξιοποίησης ενός δεύτερου λεωφορείου που θα προμηθευτεί μέσω αγοράς τις επόμενες ημέρες.

Σε πρώτη φάση δεν θα υπάρχει εισιτήριο για τους μετακινούμενους, αλλά στη συνέχεια εξετάζεται σοβαρά να πληρώνουν οι επιβάτες ένα πολύ μικρό ποσό ως εισιτήριο, προκειμένου να καλυφθούν και τα έξοδα από την κατανάλωση καυσίμου.

Το πρόγραμμα των δρομολογίων της ενδοδημοτικής συγκοινωνίας έχει ως εξής:
1) Τρίτη – Πέμπτη: Κερασιά – Κανάλια – Βελεστίνο. Για τους κατοίκους του Κεραμιδίου θα υπάρχει ανταπόκριση με το λεωφορείο του υπεραστικού ΚΤΕΛ. Αναχώρηση 8:00 από Κερασιά. Επιστροφή στις 12:00 από Βελεστίνο
2) Τετάρτη – Παρασκευή: Στεφανοβίκειο – Ριζόμυλο – Βελεστίνο

Αναχώρηση 8:00 από Στεφανοβίκειο (πλατεία – μπροστά στο κοινοτικό κατάστημα)

Επιστροφή στις 12:00 από Βελεστίνο.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου