ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Στήριξη για παρεμβάσεις στις Εργατικές Κατοικίες Βελεστίνου

στήριξη-για-παρεμβάσεις-στις-εργατικ-104994

Η ασφαλτόστρωση του οδικού δικτύου στις Εργατικές Κατοικίες Βελεστίνου και η διαμόρφωση διαγραμμίσεων στο επαρχιακό οδικό δίκτυο σε συνδυασμό με την επέκταση των εκεί εργασιών είναι τα δύο θέματα που θέτει ο Δήμος Ρήγα Φεραίου προς την Περιφέρεια Θεσσαλίας ζητώντας τη στήριξη για την αντιμετώπισή τους.

Από τη Δημοτική Αρχή επισημαίνεται πως η Περιφέρεια στέκεται αρωγός στα ζητήματα του Δήμου και γι’ αυτό εκτιμά ότι και σε αυτά τα θέματα θα καταβληθεί η απαιτούμενη προσπάθεια, ώστε να ολοκληρωθούν οι υποδομές οι οποίες διαθέτουν κοινωνικά αλλά και περιβαλλοντικά χαρακτηριστικά.

Η Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου κ. Ελένη Λαΐτσου τόνισε πως «μετά από ενέργειες τόσο του Δήμου, όσο και της Περιφέρειας, βρισκόμαστε πολύ κοντά στην παράδοση των εργατικών κατοικιών. Μάλιστα πλέον αναμένουμε την τοποθέτηση των κιγκλιδωμάτων. Προκειμένου, όμως να ολοκληρωθεί επιτυχώς η παράδοση των Εργατικών Κατοικιών στους δικαιούχους και να είναι ομαλή η πρόσβασή τους, κρίνεται απαραίτητη η ολοκλήρωση της διαμόρφωσης του οδικού δικτύου. Αυτή τη στιγμή η τεχνική υπηρεσία του Δήμου έχει πραγματοποιήσει παρεμβάσεις που περιλαμβάνουν την αποκατάσταση του δρόμου με χαλίκι, αλλά είναι απαραίτητο να γίνει ασφαλτόστρωση με επιπλέον χρηματοδότηση. Αναφορικά με το θέμα των διαγραμμίσεων στο επαρχιακό οδικό δίκτυο η Δημοτική Αρχή τονίζει πως πρέπει να γίνει τώρα και ενόψει του χειμώνα, ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος στην αφάλεια των οδηγών που κινούνται στο δρόμο από έλλειψη ορατότητας.

Μάλιστα εκτιμά ότι υπάρχει η δυνατότητα να ολοκληρωθούν αυτή την περίοδο οι διαγραμμίσεις, καθώς έχουν ξεκινήσει και οι παρεμβάσεις στο οδόστρωμα του οδικού δικτύου με εργολαβία της Περιφέρειας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου