Επισκέψεις Μεϊκόπουλου σε Αργαλαστή και Βελεστίνο

Τελευταία ενημέρωση: 2012-10-30, 11:20:51
Επισκέψεις Μεϊκόπουλου  σε Αργαλαστή και Βελεστίνο

Επισκέψεις πραγματοποίησε κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ με επικεφαλής τον βουλευτή Μαγνησίας, Αλέξανδρο Μεϊκόπουλο, στην Αργαλαστή και το Βελεστίνο προκειμένου ενημερωθεί και να συζητήσει με τοπικούς φορείς και πολίτες για προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι τοπικές κοινωνίες.

Στην Αργαλαστή  έγινε επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας της Αργαλαστής. Ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ συζήτησαν με το προσωπικό του Κέντρου για τα ιδιαίτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. 

Μετά από περιοδεία στη λαϊκή αγορά της Αργαλαστής και συζήτηση τόσο για τοπικά αλλά και για προβλήματα ολόκληρης της κοινωνίας με τους εργαζόμενους στη λαϊκή και τους κατοίκους και επίσκεψη στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, έγινε συνάντηση του κλιμακίου με το Δήμαρχο και τους Αντιδημάρχους Νοτίου Πηλίου, όπου συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν σε όλο το νέο Δήμο Νοτίου Πηλίου. Τη Δευτέρα πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο Βελεστίνο, όπου  στο Κέντρο Υγείας του Βελεστίνου  το προσωπικό παρέθεσε στον βουλευτή Μαγνησίας τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Οι περιοδείες και επισκέψεις ολοκληρώθηκαν με συνάντηση με την Δήμαρχο Ρήγα Φεραίου. 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
7
=