Με GPS η κίνηση των οχημάτων

Τελευταία ενημέρωση: 2012-10-24, 11:31:09
Με GPS η κίνηση  των οχημάτων

Με GPS κινούνται πλέον τα περισσότερα οχήματα του Δήμου Ρήγα Φεραίου με στόχο τη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα της παροχής υπηρεσιών, αλλά και τη μείωση του κόστους της όλης διαδικασίας. 

Ο Δήμος προχώρησε πριν περίπου δύο μήνες σε σύμβαση με την εταιρία η οποία προμήθευσε τα ηλεκτρονικά συστήματα ελέγχου κίνησης των οχημάτων, ενώ από χθες ξεκίνησε και την εγκατάστασή τους.

Σύμφωνα με το σχεδιασμό της Δημοτικής Αρχής θα τοποθετηθούν GPS σε όλα τα οχήματα τα οποία ανέρχονται γύρω στα 30 και τα περισσότερα σχετίζονται με τον τομέα της καθαριότητας. 

Ήδη το σύστημα εφαρμόστηκε για κάποιο χρονικό διάστημα πιλοτικά και πλέον επεκτείνεται σε όλα τα οχήματα.

Στο μεταξύ εντός ημερών αναμένεται να ξεκινήσουν οι εργασίες στην πλατεία του Ρολογιού, καθώς ο αρμόδιος εργολάβος έχει ήδη επικοινωνήσει με το Δήμο τονίζοντας ότι είναι έτοιμος να αρχίσει τις παρεμβάσεις. Οι εργασίες, αν υλοποιηθούν με κανονικούς ρυθμούς, μπορεί να ολοκληρωθούν μέχρι τις αρχές του χρόνου. 

Επίσης συνεδρίασε χθες η Οικονομική Επιτροπή, όπου τα θέματα αφορούσαν κυρίως στη διαχείριση της καθημερινότητας.
Τέλος την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο, όπου θα συζητηθεί το θέμα των συγχωνεύσεων των σχολικών μονάδων με τη δημοτική αρχή να είναι αντίθετη.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
8
+
2
=