Βελεστίνο: «Δαιδαλώδης» σήμανση στον κόμβο έθεσε σε κίνδυνο οδηγούς

Τελευταία ενημέρωση: 2012-10-17, 17:42:59
Βελεστίνο: «Δαιδαλώδης» σήμανση στον κόμβο έθεσε σε κίνδυνο οδηγούς

 

Κινητοποιήθηκε χθες το μεσημέρι Αστυνομία και Πυροσβεστική σπεύδοντας στον κόμβο Βελεστίνο, στη διασταύρωση με την εθνική οδό, μετά την ενημέρωση ότι ένα ΙΧ κινούνταν σε αντίθετη με το ρεύμα κατεύθυνση.

Ο κίνδυνος να προκληθεί τροχαίο ατύχημα, πιθανότατα και «καραμπόλα» ήταν άμεσος. Περιπολικά και πυροσβεστικά οχήματα έσπευσαν με ιλιγγιώδη ταχύτητα με στόχο να ανακόψουν την πορεία του αυτοκινήτου, να κλείσουν τον δρόμο εμποδίζοντας την κίνηση άλλων αυτοκινήτων και την αποφυγή σύγκρουσης.

Τελικά, όπως προέκυψε, ο οδηγός του αυτοκινήτου μπερδεύτηκε από την δαιδαλώδη και άστοχη σήμανση στον κόμβο Βελεστίνου, όπου εκτελούνται έργα. Το αντίθετα στο ρεύμα κινούμενο αυτοκίνητο έφερε αλλοδαπές πινακίδες κυκλοφορίες.

Επρόκειτο για ένα λευκό αυτοκίνητο μάρκας «Αουντι», ο οδηγός του οποίου φαίνεται αντελήφθη πως κινούνταν αντίθετα στο ρεύμα και αναζήτησε τρόπο διεξόδου.

Όταν τα περιπολικά έφτασαν στον κόμβο διαπίστωσαν ότι ο οδηγός είχε καταφέρει να βγει από το «τούνελ» της σύνθετης σήμανσης, βρήκε διέξοδο από παράδρομο και συνέχισε την πορεία του. Ετσι δεν χρειάστηκε επέμβαση, ωστόσο η κινητοποίηση ήταν εντυπωσιακή και φυσικά με το ανάλογο κόστος….

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
4
+
9
=