Υπογράφηκαν οι ορισμοί των νέων Αντιδημάρχων Ρ. Φεραίου

Τελευταία ενημέρωση: 2012-10-17, 14:10:54
Υπογράφηκαν οι ορισμοί των  νέων Αντιδημάρχων Ρ. Φεραίου

Και με τη βούλα… η αλλαγή Αντιδημάρχων στο Δήμο Ρήγα Φεραίου. Με απόφαση της Δημάρχου Ρήγα Φεραίου, Ελένης Λαΐτσου αντικαθίσταται, με τη σύμφωνη γνώμη της, η Αντιδήμαρχος Διοίκησης, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Διαφάνειας και Κοινωνικών Θεμάτων Αρετή Βισβίκη-Πρίντζου και ανατίθενται οι αρμοδιότητές της στον Δημοτικό Σύμβουλο της πλειοψηφίας Αθανάσιο Χρισταντώνη.  Αποχωρεί επίσης ο Αντιδήμαρχος Θανάσης Μπατζιάκας και τη θέση του  καταλαμβάνει ο σύμβουλος της πλειοψηφίας Θεοχάρης Σεσκλιώτης. 

Στο νέο Αντιδήμαρχο Θανάση Χρισταντώνη ανατίθενται η εποπτεία και ευθύνη λειτουργίας των διοικητικών υπηρεσιών του Δήμου στις οποίες περιλαμβάνονται το Ληξιαρχείο, το Δημοτολόγιο, το Πρωτόκολλο και η Διεκπεραίωση, το Τμήμα Αλλοδαπών, το ΚΕΠ και το ανθρώπινο δυναμικό, η εποπτείας θεμάτων Παιδείας, Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Κοινωνικής Πρόνοιας, Πολιτισμού και Τουρισμού. Επίσης, του ανατίθεται η εποπτεία λειτουργίας των λαϊκών αγορών στο Δήμο Ρ. Φεραίου. 

Στην πρώην Αντιδήμαρχο Αρετή Βισβίκη - Πρίντζου ανατίθεται η αρμοδιότητα να συνδράμει τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Χρισταντώνη Αθανάσιο, τη Δήμαρχο, το Δημοτικό Συμβούλιο και τα λοιπά αποφασίζοντα όργανα του Δήμου, εισηγούμενη για θέματα παιδείας, πολιτισμού και τουρισμού.

Νέος Αντιδήμαρχος Οικονομικών Θεμάτων και Διαχείρισης Περιουσίας ορίζεται και επίσημα στο Δημοτικό Σύμβουλο της πλειοψηφίας Θεοχάρη Σεσκλιώτη. Στο νέο Αντιδήμαρχο ανατίθενται η εποπτεία και ευθύνη λειτουργίας των οικονομικών υπηρεσιών του Δήμου, η συγκρότηση και ευθύνη λειτουργίας του Γραφείου Κίνησης οχημάτων και της αποθήκης.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
6
+
4
=