ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Εκατό άτομα εξυπηρετούνται από το «Βοήθεια στο Σπίτι»

εκατό-άτομα-εξυπηρετούνται-από-το-βο-144932

Ξεπερνούν τους 100 οι ηλικιωμένοι, αλλά και τα άτομα με ειδικές ανάγκες που εξυπηρετούνται μέσα από το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» με την ευθύνη του Δήμου Ρήγα Φεραίου με στόχο την ενίσχυση της αυτόνομης και αξιοπρεπούς διαβίωσής τους. Από τη Δημοτική Αρχή τονίζεται πως στο πρόγραμμα μπορούν να ενταχθούν ανά πάσα στιγμή και άλλοι δημότες που έχουν ανάγκη.

Νοσηλευτική φροντίδα, αγορά φαρμάκων και τροφίμων, στήριξη στην πραγματοποίηση διαφόρων ιατρικών εξετάσεων, ψυχοσυναισθηματική υποστήριξη, συντροφιά και γενικότερη βοήθεια για να ανταπεξέλθουν στις καθημερινές τους ανάγκες, είναι μερικές από τις πολύτιμες υπηρεσίες που παρέχουν δωρεάν οι δύο δομές του «Βοήθεια στο Σπίτι» στο Δήμο Ρήγα Φεραίου.

Επισημαίνεται πως η μία δομή έχει έδρα το Βελεστίνο και εξυπηρετεί άτομα της δημοτικής ενότητας Φερών και η δεύτερη δομή έχει έδρα το Στεφανοβίκειο για την εξυπηρέτηση των δημοτών της δημοτικής ενότητας Κάρλας, ενώ στόχος είναι να επεκταθεί και στο Κεραμίδι.

Από το Δήμο Ρήγα Φεραίου υπογραμμίζεται πως το «Βοήθεια στο Σπίτι» συνεχίζεται κανονικά και φέτος με πολλά άτομα να εξυπηρετούνται με τις κατ’ οίκον υπηρεσίες που τους παρέχονται. Μάλιστα οι δημότες έχουν αγκαλιάσει το πρόγραμμα λόγω της πολύπλευρης ωφέλειάς του για το κοινωνικό σύνολο.

Οι δημότες που ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο πρόγραμμα μπορούν να απευθύνονται για πληροφορίες στα τηλέφωνα: 24250 24290 (Βελεστίνο) και 2425350100 / 6979551998 (Στεφανοβίκειο).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου