Διαμαρτυρία κατοίκων για το Κέντρο Υγείας Βελεστίνου

Τελευταία ενημέρωση: 2012-10-15, 11:55:52
 Διαμαρτυρία κατοίκων για το Κέντρο Υγείας Βελεστίνου

Ψήφισμα διαμαρτυρίας εξέδωσε η Επιτροπή Αγώνα Πολιτών Δήμου Ρήγα Φεραίου με αφορμή την υποβάθμιση του Κέντρου Υγείας. Χαρακτηριστικά αναφέρεται μεταξύ άλλων στο ψήφισμα: «Γνωρίζοντας ότι οι παροχές στην Υγεία μας υποβαθμίζονται καθημερινά και ότι το Κέντρο Υγείας Βελεστίνου υπολειτουργεί, πήραμε την απόφαση, έπειτα από ανοιχτή συνέλευση όλων των δημοτών, να διεκδικήσουμε και να απαιτήσουμε:

Την καθημερινή άρτια λειτουργία του Κ.Υ. Βελεστίνου, με δυναμικό που να καλύπτει τις βασικές και οπωσδήποτε και τις έκτακτες ανάγκες μας. Εφημερεύον ιατρικό προσωπικό ώστε να επαρκεί στις ανάγκες της περιοχής. Μόνιμο προσωπικό, σε καθημερινή βάση, απαραίτητο για την καθαριότητα των ιατρείων και όλων των χώρων του Κ.Υ. ακτινολογικό μηχάνημα γιατί το υπάρχον δεν λειτουργεί. Ακτινολόγο και μικροβιολόγο κάθε μέρα. Ασθενοφόρο και οδηγούς 24 ώρες το 24ωρο. Επαρκές ιατροφαρμακευτικό υλικό και αναλώσιμα, απαραίτητα για την περίθαλψη και την ανάνηψη των ασθενών. Καθημερινά παιδίατρο και τακτικές εφημερίες της ίδιας ειδικότητας».

Στο τέλος του ψηφίσματος τονίζεται: «Διαμηνύουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν ανεχόμαστε άλλο τις ελλείψεις σε γιατρούς, νοσηλευτές/τριες, υπαλλήλους καθαρισμού, ασθενοφόρο και υλικά. Αρνούμαστε την εσκεμμένη υποβάθμιση του Κ.Υ., που μόνο σκοπό έχει το οριστικό λουκέτο στο άμεσο μέλλον».


Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
1
+
5
=