500 κιλά τρόφιμα στη συναυλία για το Παντοπωλείο

Τελευταία ενημέρωση: 2012-10-09, 11:48:45
500 κιλά τρόφιμα στη συναυλία  για το Παντοπωλείο

Περίπου 500 κιλά σε τρόφιμα μακράς διαρκείας συγκεντρώθηκαν στην προχθεσινή συναυλία που πραγματοποιήθηκε στο Βελεστίνο υπό τη διοργάνωση του Δήμου Ρήγα Φεραίου και στόχο είχε την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου. 

Αρκετοί νέοι αλλά και ενήλικες ψυχαγωγήθηκαν υπό τους μουσικούς ήχους του νεανικού συγκροτήματος «Μουσικοί Ιχνηλάτες» που αφιλοκερδώς προσφέρθηκε να παίξει μουσική και να ερμηνεύσει τραγούδια για ένα κοινωνικό σκοπό.

Μάλιστα το κεντρικό σύνθημα της πολιτιστικής εκδήλωσης ήταν «αντί για εισιτήριο, τρόφιμα». Οι πολίτες του Δήμου προσερχόμενοι στη συναυλία άφηναν τα τρόφιμα σε ένα ειδικό χώρο και στο τέλος ο Δήμος τα περισυνέλλεξε για να τα μεταφέρει στο χώρο του Παντοπωλείου που στεγάζεται στο Ριζόμυλο.

Το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Ρήγα Φεραίου λειτουργεί εδώ και μερικούς μήνες με στόχο τη στήριξη των άπορων οικογενειών.
Όπως τόνισε ο αντιδήμαρχος για θέματα κοινωνικής πρόνοιας κ. Θανάσης Χρισταντώνης, οι πολίτες της περιοχής ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα που απευθύναμε στην τοπική κοινωνία ως Δήμος και φέρανε τρόφιμα. Συνολικά συγκεντρώσαμε γύρω στα 500 κιλά από διάφορα τρόφιμα, όπως ρύζι, μακαρόνια, όσπρια και άλλα ζυμαρικά. 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
8
+
7
=