Σύνδεση με το αποχετευτικό δίκτυο στο Βελεστίνο

Τελευταία ενημέρωση: 2012-09-18, 12:19:56
Σύνδεση  με το αποχετευτικό   δίκτυο στο Βελεστίνο

Με το αποχετευτικό δίκτυο του Δήμου Ρήγα Φεραίου συνδέονται οικίες, δημοτικά και δημόσια κτήρια του Βελεστίνου στο πλαίσιο της αναβάθμισης της καθημερινότητας, της προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος και της διασφάλισης της δημόσιας υγιεινής.

Συνάντηση με θέμα την πορεία του αποχετευτικού δικτύου και τη λειτουργία του πραγματοποιήθηκε χθες στην Περιφέρεια Θεσσαλίας μεταξύ του Περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστού, της Δημάρχου Ρήγα Φεραίου κ. Ελένης Λαΐτσου, του προέδρου και αντιπροέδρου της ΔΕΥΑΡΦ κ.κ. Μαργαριτόπουλου και Κουκότσικα, του αντιπροέδρου της ΔΕΥΑΜΒ κ. Μαυρογιάννη.

Το αποχετευτικό δίκτυο αποτελεί ένα έργο μείζονος σημασίας για την προστασία του περιβάλλοντος στην περιοχή και αφορά στο Βελεστίνο και τη Χλόη.

Όπως τόνισε η κ. Λαΐτσου «το αποχετευτικό δίκτυο έχει ολοκληρωθεί και το μόνο που απομένει πλέον είναι η οριστικοποίηση της τιμολογιακής πολιτικής σε συνεργασία με τη ΔΕΥΑΜΒ, καθώς τα λύματα θα μεταφέρονται στο Βιολογικό Καθαρισμό Βόλου. Είναι επίσης πολύ σημαντικό που δημοτικά και δημόσια κτήρια συνδέονται με το αποχετευτικό δίκτυο, ενώ σε αυτή τη φάση είμαστε έτοιμοι να ικανοποιήσουμε και τα αιτήματα των δημοτών για σύνδεση στο δίκτυο που μέχρι στιγμής ξεπερνούν τα 100. Στο επόμενο χρονικό διάστημα θα προχωρήσει και η σύνδεση και των υπόλοιπων σπιτιών. Στη συνάντηση επαναβεβαιώθηκε ο σημαντικός ρόλος του δικτύου για την δημόσια υγιεινή».

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
5
+
3
=