Μέχρι 14 Σεπτεμβρίου οι εγγραφές στο ΚΔΑΠ

Τελευταία ενημέρωση: 2012-09-13, 13:03:30
Μέχρι 14 Σεπτεμβρίου οι εγγραφές στο ΚΔΑΠ


Ομαλά ξεκίνησε η φετινή σχολική χρονιά στο Δήμο Ρήγα Φεραίου, ενώ από τη Δημοτική Αρχή τονίζεται πως έχουν ρυθμιστεί τα ζητήματα της μεταφοράς των μαθητών. Παράλληλα στο προσεχές χρονικό διάστημα θα δοθεί και η δεύτερη δόση της χρηματοδότησης για την κάλυψη των λειτουργικών δαπανών.

Η Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου κ. Ελένη Λαΐτσου, αλλά και οι Αντιδήμαρχοι, οι δημοτικοί σύμβουλοι καθώς και οι πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων παρευρέθηκαν στους αγιασμούς που τελέστηκαν στις σχολικές μονάδες του Δήμου, στα Δημοτικά, τα Γυμνάσια και τα Λύκεια.

Επίσης έγινε επίσκεψη στους χώρους που βρίσκονται σε εξέλιξη οι συντηρήσεις των διδακτηρίων, όπως στο Νηπιαγωγείο και το 1ο Δημοτικό Βελεστίνου, αλλά και στο Δημοτικό Καναλίων που μετά από αρκετά χρόνια γίνονται παρεμβάσεις στη στέγη.

Στο μεταξύ μέχρι και μεθαύριο Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου θα διαρκεί η προθεσμία για τις εγγραφές των ενδιαφερομένων στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών το οποίο αναμένεται να λειτουργήσει μέσα στο φθινόπωρο στο 1ο Δημοτικό Βελεστίνου τις απογευματινές ώρες. Μέχρι στιγμής υπάρχει ικανοποιητικός αριθμός αιτήσεων.

Εκδηλώσεις

Δύο αθλητικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου στην περιοχή της Κάρλας. Η πρώτη αφορά στους ποδηλάτες με σημείο εκκίνησης στις 9.30 το πρωί από το θυρόφραγμα στη διασταύρωση του δρόμου Καναλίων - Στεφανοβίκειο και κατάληξη στο Ριζόμυλο.

Η δεύτερη σχετίζεται με τη συνάντηση ιππέων η οποία θα γίνει στο θυρόφραγμα της λίμνης στις 9.30 το πρωί, ενώ η κατάληξη θα είναι η πλατεία των Καναλίων.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
6
+
5
=