Πλήθος κόσμου στο παζάρι Βελεστίνου

Τελευταία ενημέρωση: 2012-09-11, 13:38:45
Πλήθος κόσμου στο   παζάρι Βελεστίνου


Με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου ξεκίνησε προχθές Σάββατο το παζάρι στο Βελεστίνο, που αποτελεί θεσμό για το Δήμο Ρήγα Φεραίου αλλά και τις γειτονικές περιοχές, προσελκύοντας πολλούς επισκέπτες από όλη τη Θεσσαλία.

Παιδιά, νέοι και ενήλικες προσήλθαν στην εμποροπανήγυρη για να ψυχαγωγηθούν, αλλά και να διασκεδάσουν τόσο στο λούνα παρκ, όσο και από τις μουσικές εκδηλώσεις που την πλαισιώνουν.

Το παζάρι πραγματοποιείται στον πεζόδρομο του Βελεστίνου και προς την πλευρά του Σταδίου, όπου εκεί έχουν στηθεί ο πάγκοι των μικροπωλητών με τα παιχνίδια, τα ρούχα, τα υποδήματα, τα διάφορα αξεσουάρ, αλλά και τους παραδοσιακούς χαλβάδες.

Στις δύο πρώτες ημέρες του παζαριού ο πεζόδρομος κατακλύστηκε από τους επισκέπτες, οι οποίοι αφού περιηγήθηκαν στο παζάρι κατέληξαν στα κέντρα εστίασης του πεζόδρομου και της κεντρικής πλατείας. Παράλληλα οι παρευρισκόμενοι διασκέδαζαν με την λαϊκή και παραδοσιακή μουσική.

Το παζάρι θα διαρκέσει μέχρι αύριο Τετάρτη, ενώ θα είναι ανοικτό από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων που ολοκληρώνονται σήμερα Τρίτη θα πραγματοποιηθεί μουσική βραδιά στον χώρο του πεζόδρομου Βελεστίνου με την ορχήστρα του κ. Σταύρου Κουσκουρίδα.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
9
=