Επισκευές και συντηρήσεις στα σχολεία του Δήμου Ρήγα Φεραίου

Τελευταία ενημέρωση: 2012-09-06, 14:00:32
Επισκευές και συντηρήσεις στα  σχολεία του Δήμου Ρήγα Φεραίου

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες επισκευής στα διδακτήρια του Δήμου Ρήγα Φεραίου, όπως ελαιοχρωματισμοί, εξωραϊσμός των σχολικών αυλών, αλλά και παρεμβάσεις στη στέγη των κτηρίων. Συγχρόνως προωθείται και το ζήτημα της ανέγερσης νέου διδακτηρίου για το ΕΠΑΛ Βελεστίνου.

Από την τεχνική υπηρεσία του Δήμου καταβάλλονται όλες οι προσπάθειες, ώστε οι εργασίες να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι και τις 11 Σεπτεμβρίου, οπότε αρχίζουν τα μαθήματα. Παράλληλα η Δήμαρχος κ. Ελένη Λαΐτσου βρίσκεται σε καθημερινή επικοινωνία με τους διευθυντές των σχολικών μονάδων για όποιες παρεμβάσεις, πρέπει να γίνουν.

Αυτή τη χρονική περίοδο έχουν αρχίσει οι εργασίες στη στέγη του Δημοτικού Σχολείου Καναλίων, όπου το πρόβλημα ήταν χρόνιο με την αποκόλληση κεραμιδιών και τον κίνδυνο για τη σωματική ασφάλεια των μαθητών. Πλέον οι παρεμβάσεις αφορούν στην αντικατάσταση των χαλασμένων κεραμιδιών, ενώ γίνονται και όποιες άλλες επισκευές χρειάζονται στο συγκεκριμένο διδακτήριο.

Επίσης στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Βελεστίνου έχει ξεκινήσει ο ελαιοχρωματισμός των αιθουσών αλλά και του εξωτερικού χώρου του σχολείου, ενώ στο 1ο Νηπιαγωγείο Βελεστίνου σχεδιάζεται η αναμόρφωση του αύλειου χώρου με την τοποθέτηση γκαζόν. Παράλληλα ολοκληρώθηκε και ο ελαιοχρωματισμός στο Γυμναστήριο του Γυμνασίου - Λυκείου Βελεστίνου.

Στο μεταξύ σε εξέλιξη είναι το θέμα της τροποποίησης της μελέτης για την ανέγερση του Επαγγελματικού Λυκείου Βελεστίνου για το οποίο έχει βρεθεί οικόπεδο.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
5
=