Αξιοποίηση των σχολικών διδακτηρίων για πολιτιστικές δραστηριότητες

Τελευταία ενημέρωση: 2012-08-31, 20:40:35
Αξιοποίηση των σχολικών διδακτηρίων για πολιτιστικές δραστηριότητες

Στην αξιοποίηση μετά τη λήξη των μαθημάτων των σχολικών διδακτηρίων του 1ου και 2ου Δημοτικών Βελεστίνου μέσω της στέγασης της Μουσικής Σχολής και του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών, ενδεχομένως και της Βιβλιοθήκης του Δήμου, βρίσκεται η Δημοτική Αρχή Ρήγα Φεραίου.

Σε αυτό το πλαίσιο χθες η Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου κ. Ελένη Λαίτσου συνοδευόμενη από αρμόδια στελέχη του Δήμου επισκέφθηκαν τα διδακτήρια των 1ου και 2ου Δημοτικών σχολείων Βελεστίνου.

Πέρυσι στο 1ο Δημοτικό στεγάστηκε η Μουσική Σχολή η οποία είχε μεγάλη ανταπόκριση στα παιδιά και τους νέους με τη συμμετοχή 75 σπουδαστών.

Πρόθεση της Δημοτικής Αρχής είναι να συνεχίσει η στέγαση της Μουσικής Σχολής στο 1ο Δημοτικό, ενώ διερευνάται και η δυνατότητα στέγασης εκεί της Βιβλιοθήκης του δήμου, όπου τώρα στεγάζεται σε μισθωμένο χώρο, στο πλαίσιο της εξοικονόμησης δαπανών. Εξάλλου στο 1ο Δημοτικό υπάρχει ένας χώρος που αν διαμορφωθεί κατάλληλα, μπορεί να επιτελέσει αρμονικά το ρόλο λειτουργίας μιας βιβλιοθήκης.

Ακόμη στο 2ο Δημοτικό θα στεγαστεί το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών που έχει αποφασιστεί να ξεκινήσει σε λίγες μέρες. Η επίσκεψη στόχευε στην εξέταση των χώρων και των υποδομών, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες επισκέψεις.

.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
3
=