Τρόφιμα αντί εισιτηρίου σε θεατρικές παραστάσεις

Τελευταία ενημέρωση: 2012-08-23, 20:42:57
Τρόφιμα αντί εισιτηρίου  σε θεατρικές παραστάσεις

Δύο θεατρικές παραστάσεις με στόχο την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ρήγα Φεραίου θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες ημέρες, όπου οι θεατές αντί για την πληρωμή εισιτηρίου, καλούνται να προσκομίσουν τρόφιμα μακράς διαρκείας, ρούχα, βιβλία, ακόμη και παιχνίδια. 

Ο Δήμος Ρήγα Φεραίου ήρθε σε επικοινωνία με το βολιώτικο θεατρικό σχήμα «Δραπαίκτες» οι οποίοι θα παρουσιάσουν τη θεατρική παράσταση με τον τίτλο «Ο Μπαλωμένος Γάμος».

Η πρώτη παράσταση θα παρουσιαστεί στο Περίβλεπτο στις 28 Αυγούστου στις 8.30 το βράδυ και η δεύτερη στο Μικρό Περιβολάκι στις 30 Αυγούστου στις 8.30 το βράδυ και πιο συγκεκριμένα στον αύλειο χώρο του Αγίου Μοδέστου.

Όπως τόνισε η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Κοινωνικών Θεμάτων κ. Αρετή Πρίντζου, «ο Δήμος συνεργάζεται με τη θεατρική ομάδα Δραπαίκτες για ένα κοινωνικό σκοπό συνδυάζοντας παράλληλα και την ψυχαγωγία των πολιτών. Το θεατρικό σχήμα «Δραπαίκτες» έχει την ευαισθησία να πραγματοποιήσει θεατρικές παραστάσεις στην περιοχή μας με στόχο την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Από τους συμπολίτες που θα προσέλθουν να δουν το θέατρο, ζητάμε προαιρετικά να μας φέρουν τρόφιμα μακράς διαρκείας, ρούχα, ακόμη και βιβλία και παιχνίδια, καθότι στην είσοδο δεν θα υπάρχει εισιτήριο».

Συμπλήρωσε μάλιστα πως ήδη από το Παντοπωλείο διατίθενται διάφορες ποσότητες τροφίμων σε άπορες οικογένειες, ενώ υπάρχει συνεργασία και με τις Ενορίες για τον εντοπισμό περιπτώσεων που χρήζουν παρέμβασης. 

Από την πλευρά της η Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου κ. Ελένη Λαΐτσου τόνισε πως μέσα από τέτοιες πρωτοβουλίες στοχεύουμε στην ενίσχυση της πρωτοβουλίας που έχουμε αναλάβει με το παντοπωλείο το οποίο ο κόσμος το στηρίζει.
Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
5
=