Δημοπρατήθηκε η ανάπλαση της πλατείας στο Περίβλεπτο

Τελευταία ενημέρωση: 2012-08-22, 12:13:33
Δημοπρατήθηκε η ανάπλαση  της πλατείας στο Περίβλεπτο

Δημοπρατήθηκε η ανάπλαση της πλατείας στο Περίβλεπτο, ενώ άμεσα ο ανάδοχος θα προχωρήσει στην έναρξη των εργασιών. Η ανάπλαση θα χρηματοδοτηθεί από πόρους που προέρχονται από ειδικό πρόγραμμα του Πράσινου Ταμείου του Υπουργείου Περιβάλλοντος.

Συνολικά το έργο έχει προϋπολογισμό 265.000 ευρώ και στοχεύει στην αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση της πλατείας που αποτελεί τόπο αναψυχής και ψυχαγωγίας για τους κατοίκους του δημοτικού διαμερίσματος.

Εμπλουτισμός του πρασίνου, τοποθέτηση νέου εξοπλισμού για τα παιχνίδια των παιδιών, δημιουργία τοιχίων αντιστήριξης, αλλά και λειτουργία ενός σιντριβανιού είναι μεταξύ άλλων οι παρεμβάσεις που προβλέπονται να γίνουν στο συγκεκριμένο χώρο.

Ήδη έχει εκπονηθεί σχετική μελέτη για την ανάπλαση, όπου προβλέπεται να τοποθετηθεί ανθεκτικός έτοιμος χλοοτάπητας, απρόσβλητος από τις περισσότερες ασθένειες, που απαιτεί πότισμα μια φορά το μήνα και χρειάζεται πολύ λιγότερο νερό, ενώ αντέχει σε υψηλές θερμοκρασίες.

Η δημοπράτηση έγινε χθες το μεσημέρι στο χώρο του Δημαρχείου, όπου είχαν υποβληθεί διάφορες αιτήσεις από ενδιαφερόμενους εργολάβους. Ο ανάδοχος που προέκυψε προσφέροντας έκπτωση περίπου 45%, αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα τις εργασίες και οι οποίες θα πρέπει να ολοκληρωθούν μέχρι τον Οκτώβριο.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
5
+
9
=