ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Συγκέντρωση τροφίμων στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Ρήγα Φεραίου

συγκέντρωση-τροφίμων-στο-κοινωνικό-π-881858

Οι κοινωνικές δομές του δήμου Ρήγα Φεραίου ενόψει των Χριστουγέννων και στο πλαίσιο της αλληλεγγύης καλούν ιδιώτες, επιχειρήσεις, συλλόγους και τοπικούς φορείς, προκειμένου να συγκεντρώσουν τα απαραίτητα (τρόφιμα μακράς διαρκείας, είδη προσωπικής περιποίησης, ατομικής υγιεινής και απορρυπαντικά) ώστε να βοηθηθεί κάθε νοικοκυριό που ζει κάτω από τα όρια της φτώχειας μέσω του κοινωνικού παντοπωλείου.

Οι ανάγκες στις οποίες καλείται να ανταποκριθεί η δομή αυξάνονται συνεχώς ιδιαίτερα τώρα λόγω των συνεπειών που έχουν προκαλέσει τόσο η πανδημία, όσο και η οικονομική – κοινωνική κρίση στις ευάλωτες οικογένειες.

«Σε αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες που ζούμε πρέπει όλοι να δείξουμε έμπρακτα την ανθρώπινη πλευρά και αλληλεγγύη μας και να στηρίξουμε όλους όσοι έχουν ανάγκη. Αντιλαμβανόμαστε πως όλοι περνάμε δύσκολα, αλλά ας σκεφτούμε πως κάποιοι είναι σε πιο δυσχερή κατάσταση», επισημαίνεται σχετικά.

Τα παρεχόμενα είδη του κοινωνικού παντοπωλείου προέρχονται από δωρεές και χορηγίες και διατίθενται εντελώς δωρεάν στους ωφελούμενους του προγράμματος, με τέτοιο τρόπο ώστε να διασφαλίζεται η ανωνυμία και ο σεβασμός της αξιοπρέπειάς τους.

Η συγκέντρωση τροφίμων θα πραγματοποιείται στον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου, Ηρώων Πολυτεχνείου 4 Βελεστίνο, καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 08:30 – 14:30.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου