ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

«Θαύμα» αγάπης στο Βελεστίνο

θαύμα-αγάπης-στο-βελεστίνο-887952

Εκδήλωση για τη γυναίκα διοργάνωσε η Πανελλήνια Φιλανθρωπική Δράση

Εκστρατεία ενημέρωσης, ενδυνάμωσης και στήριξης της γυναικείας ψυχολογίας με θέμα «Η Γυναίκα Σήμερα» από την Πανελλήνια Φιλανθρωπική Δράση «Θαύμα» με τη διοργάνωση εκδήλωσης στο Βελεστίνο, τα έσοδα της οποίας διατέθηκαν για την κάλυψη αναγκών πολιτών, που χρήζουν ενίσχυσης.

Με μια μεγάλη αγκαλιά αγάπης υποδέχτηκαν οι πολίτες στο Βελεστίνο, έδρα του Δήμου Ρήγα Φεραίου, την Πανελλήνια Φιλανθρωπική Δράση «Θαύμα».

Η εκδήλωση διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία την περασμένη Κυριακή 6 Νοεμβρίου στο καφέ Click.

Ο Σύλλογος Γυναικών Βελεστίνου «Υπέρεια Κρήνη» και ο Σύλλογος Νεολαίας Βελεστίνου «Ενοδία» ήταν οι συνδιοργανωτές της εκδήλωσης, που στήριξαν έμπρακτα την προσπάθεια του «Θαύματος», ενώ παρευρέθηκε και ο Σύλλογος Επαγγελματιών Εμπόρων.

Η εκδήλωση είχε διπλό στόχο, καθώς το «Θαύμα» συνεχίζει την εκστρατεία ενημέρωσης, ενδυνάμωσης και στήριξης της γυναικείας ψυχολογίας, με θέμα «Η Γυναίκα Σήμερα».

Η ψυχολόγος Ανδριανή Μητροπούλου από το Βελεστίνο ανέπτυξε τον δύσκολο και πολυποίκιλο ρόλο της γυναίκας και έδωσε τις πολύτιμες συμβουλές της για το πώς μπορεί να στηρίζεται η καθημερινότητα της με απλούς, αλλά σημαντικούς τρόπους και πώς θα μάθει να αγαπά τον εαυτό της.

Η διαιτολόγος – διατροφολόγος Ραφέλα Καλαμπακιώτη μίλησε για τη διατροφή της γυναίκας και πώς επηρεάζει την ψυχολογία της.

Η αρθρογράφος Κική Γιαμουρίδου ανέλυσε το ρόλο της γυναίκας ως μητέρα και εργαζόμενη σήμερα.

Η πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Βάσω Παπανικολάου -Χατζοπούλου παρουσίασε την εκδήλωση.

Τέλος, να σημειωθεί ότι το «Θαύμα» δημιούργησε γέφυρα επικοινωνίας και αλληλεγγύης με τον Δήμο Ρήγα Φεραίου, καθώς θα συμβάλλει στην προσπάθεια περαιτέρω στήριξης πολιτών του τόπου, αν χρειαστεί στο μέλλον.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου