ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Απέλαση στον οδηγό ΙΧ, ο οποίος καταδιώχθηκε

απέλαση-στον-οδηγό-ιχ-ο-οποίος-καταδιώ-862205

Δικογραφία για απείθεια, πλαστογραφία και παραβίαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών σχημάτισε το Αστυνομικό Τμήμα Ρήγα Φεραίου σε 43χρονο Αλβανό, που καταδιώχθηκε προχθές το απόγευμα στο Βελεστίνο, όταν αποπειράθηκε να διαφύγει της σύλληψης, επειδή βρέθηκε με πλαστό δίπλωμα οδήγησης.

Ο 43χρονος συνελήφθη, κρατήθηκε και τελικά αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή εισαγγελέα και εναντίον του, όπως έγινε γνωστό, διατάχθηκε διοικητική απέλαση.

Προχθές στις 16:45 στο Βελεστίνο Μαγνησίας, κατά τη διάρκεια τροχονομικού ελέγχου από αστυνομικούς του Τμήματος Ρήγα Φεραίου σε υπήκοο Αλβανίας 43 ετών, διαπιστώθηκε να οδηγεί I.X.E. όχημα ιδιοκτησίας του και να επιδεικνύει άδεια ικανότητας οδήγησης, η οποία όπως διαπιστώθηκε ήταν εμφανώς πλαστή, με αποτέλεσμα να στερείται της σχετικής αδείας ικανότητος οδήγησης από την αρμόδια αρχή.

Επειτα, μη συμμορφούμενος στις εντολές και υποδείξεις των αστυνομικών οργάνων, εισήλθε στο όχημα και τράπηκε σε φυγή, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί του τοπικού Τμήματος να τον ακολουθήσουν με το περιπολικό όχημά τους και με τη συνδρομή και αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε./Υ.Α. Βόλου να καταφέρουν την ακινητοποίησή του λίγη ώρα αργότερα στην ίδια περιοχή. Σε έλεγχο που ακολούθησε βρέθηκε στην κατοχή του ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο μίγματος καπνού και ακατέργαστης κάνναβης (τσιγαριλίκι) μικτού βάρους 2,1 γραμμαρίων περίπου. Σε βάρος του δράστη, που συνελήφθη, σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση των διατάξεων του Κ.Ο.Κ.

Κ.Μ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου