ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Επίσκεψη Παπανάτσιου στο δημαρχείο Ρ. Φεραίου και στο Κ.Υ. Βελεστίνου

επίσκεψη-παπανάτσιου-στο-δημαρχείο-ρ-874282

Τον Δήμο Ρήγα Φεραίου επισκέφθηκε η Βουλευτής Μαγνησίας ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Π.Σ. κα Κατερίνα Παπανάτσιου την Τρίτη 3/11/2022, όπου και συναντήθηκε με τον Δήμαρχο κ. Δημήτρη Νασίκα και επισκέφθηκε στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου.

Η Βουλευτής ενημερώθηκε από το Δήμαρχο για τα προβλήματα της περιοχής, για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη αλλά και για αυτά που έχουν προγραμματιστεί.
Παράλληλα, δεσμεύθηκε ότι για οποιαδήποτε νέα πρωτοβουλία της Δημοτικής αρχής θα είναι δίπλα στον Δήμο Ρήγα Φεραίου και την τοπική κοινωνία.

Στη συνέχεια η πρώην υπουργός επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας όπου συζήτησε με την διευθύντρια και τους εργαζόμενους για όλα τα θέματα που τους απασχολούν. Η κα Παπανάτσιου παρουσίασε τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για το νέο ΕΣΥ και ενημερώθηκε για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά εργαζόμενοι και ασθενείς. Ανάμεσα στα προβλήματα που αναδείχθηκαν κατά τη συζήτηση συγκαταλέγονται τα μεγάλα κενά στις βάρδιες των ασθενοφόρων που παραμένουν, παρά τις διαβεβαιώσεις για το αντίθετο και οι άμεσες παρεμβάσεις που χρειάζονται να γίνουν στο κτίριο όπου στεγάζεται το Κέντρο Υγείας ώστε να παρέχει βιώσιμες συνθήκες στους ασθενείς αλλά και στους εργαζομένους.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου