ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Μετωπική ΙΧ και… αλόγου, που πετάχτηκε στον δρόμο αφηνιασμένο

μετωπική-ιχ-και-αλόγου-που-πετάχτηκ-881121

Καλά στην υγεία του ο οδηγός, παρά τη σφοδρή σύγκρουση του οχήματος με το ζώο

Μετωπική σύγκρουση ΙΧΕ αυτοκινήτου με… άλογο, χθες τα ξημερώματα, στην περιοχή των Καναλίων. Ο 21χρονος οδηγός, παρά τη σφοδρή σύγκρουση, είναι καλά στην υγεία του.

Το τροχαίο σημειώθηκε περίπου στις τρεις τα ξημερώματα. Ο 21χρονος από την Κερασιά, είχε βγει για διασκέδαση και κατά την επιστροφή, συνέβη το απρόοπτο. Ενώ έφευγε από το χωριό, λίγα μέτρα μετά το γήπεδο Καναλίων, είδε ένα αφηνιασμένο άλογο να πετάγεται μπροστά στις ρόδες του αυτοκινήτου του.

Το άλογο, προφανώς τρομαγμένο από κάποιο άλλο ζώο ή ήχο, άρχισε να τρέχει και πετάχτηκε στο οδόστρωμα.

Ο οδηγός πάτησε φρένο και επιχείρησε ελιγμό, τα περιθώρια αντίδρασης ωστόσο ήταν μικρά και η σύγκρουση με το ζώο αναπόφευκτη.

Παρά τη σφοδρή σύγκρουση, όπως άλλωστε δείχνουν και οι φωτογραφίες με την κατάσταση του αυτοκινήτου, ο οδηγός δεν τραυματίστηκε. Δέχθηκε θραύσματα από το παρμπρίζ, αλλά έχει μόνο κάποιες μικρές αμυχές.

Ωστόσο το σοκ ήταν μεγάλο για τον 21χρονο, ο οποίος επιπλέον θα πρέπει να αποκαταστήσει τις σοβαρές υλικές ζημιές στο όχημά του. Οπως φαίνεται στις φωτογραφίες, το παρμπρίζ έχει διαλυθεί, όπως και ο καθρέφτης του συνοδηγού, ενώ υπάρχουν βουλιάγματα και στο καπό του αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με τον 21χρονο, παρά τη σφοδρή σύγκρουση, το άλογο συνέχισε την πορεία του. Ο ιδιοκτήτης του το αναζητούσε έως και χθες το απόγευμα, αλλά δεν είχε καταφέρει να το εντοπίσει.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου