ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Μαθήτρια παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

μαθήτρια-παρασύρθηκε-από-αυτοκίνητο-889406

Μαθήτρια του Επαγγελματικού Λυκείου Βελεστίνου παρασύρθηκε από διερχόμενο ΙΧΕ αυτοκίνητο, στην παραλιακή της Θεσσαλονίκης, στην προσπάθειά της να διασχίσει το οδόστρωμα. Το σχολείο είχε πάει εκπαιδευτική εκδρομή στη συμπρωτεύουσα προκειμένου να επισκεφθεί την έκθεση Agrotica. Η νεαρή κοπέλα είναι καλά στην υγεία της, ωστόσο εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο της παρακολούθησης της κατάστασής της από γιατρούς. Στο πλευρό της βρίσκεται καθηγήτρια του λυκείου, ενώ ο υπόλοιποι συμμετέχοντες στην εκδρομή επέστρεψαν αργά χθες το βράδυ στον Βόλο.

Σύμφωνα με τον διευθυντή του Επαγγελματικού Λυκείου Βελεστίνου, Βάιο Λιαπόπουλο, το σχολείο βρισκόταν χθες σε εκπαιδευτική εκδρομή στη Θεσσαλονίκη. Στο σχολείο λειτουργεί Γεωπονικός Τομέας και σε αυτό το πλαίσιο επισκέφθηκαν την έκθεση Agrotica.

Είχαν ολοκληρώσει την επίσκεψη στην έκθεση και περίπου στις πέντε το απόγευμα, είχαν προγραμματίσει να γευματίσουν και να πιουν καφέ, πριν πάρουν τον δρόμο της επιστροφής για Βόλο. Το ατύχημα έγινε, όταν η μαθήτρια επιχείρησε να διασχίσει την παραλιακή της Θεσσαλονίκης, χωρίς να ελέγξει το οδόστρωμα.

Οι υπόλοιποι συμμαθητές της βρίσκονταν στο πεζοδρόμιο, όταν είδαν τη συμμαθήτριά τους να χτυπά διερχόμενο αυτοκίνητο. Ακολούθησε μεγάλη αναστάτωση. Εκπαιδευτικοί κάλεσαν ασθενοφόρο και άμεσα η μαθήτρια διακομίστηκε σε νοσοκομείο.

Οπως ανέφερε ο κ. Λιαπόπουλος, η μαθήτρια υποβλήθηκε από τους γιατρούς σε όλες τις εξετάσεις, οι οποίες βγήκαν καθαρές. Ωστόσο κρίθηκε αναγκαία η παραμονή της στο νοσοκομείο στο πλαίσιο της παρακολούθησης της κατάστασης της υγείας της.

Αμεσα ενημερώθηκε τόσο ο διευθυντής του σχολείου, όσο και ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας και φυσικά οι γονείς της μαθήτριας, οι οποίοι μεταβαίνουν σήμερα στη Θεσσαλονίκη για να την παραλάβουν.

Στο πλευρό της μαθήτριας παρέμεινε καθηγήτρια του σχολείου, ενώ η υπόλοιπη εκδρομή επέστρεψε αργά το βράδυ στον Βόλο.

ΕΛ. ΧΑΝ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου