ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Θρίλερ η σχολική εκδρομή για 16χρονη από το Βελεστίνο – Παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

θρίλερ-η-σχολική-εκδρομή-για-16χρονη-από-889626

Σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται μία 16χρονη κοπέλα από το Βελεστίνο, που ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα, στα πλαίσια σχολικής εκδρομής στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Η νεαρή κοπέλα, από το ΕΠΑΛ Βελεστίνου, παρασύρθηκε από αυτοκίνητο, την ώρα που περνούσε τον δρόμο, στην περιοχή του Λευκού Πύργου. Μόλις είχε ολοκληρωθεί η επίσκεψη στην έκθεση «Agrotica» και σύσσωμοι οι μαθητές κατευθύνονταν για το γεύμα τους.

Στην περιοχή του Λευκού Πύργου και ενώ οι μαθητές ήταν διάσπαρτοι και κατευθύνονταν ανά μικρές ομάδες συμμαθητών, η κοπέλα δεν πρόσεξε και πετάχτηκε στο δρόμο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο ισχίο της από διερχόμενο αυτοκίνητο.

Στο σημείο κλήθηκε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε την νεαρή κοπέλα και τη μετέφερε σε Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Στην 16χρονη έγιναν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις για να διαπιστωθεί ότι δεν έχει κάποιο σοβαρό εσωτερικό τραύμα από την σύγκρουση.

Εντρομοι μαθητές και συμμαθητές παρακολουθούσαν με αγωνία τις εξελίξεις και περίμεναν τις αναγγελίες των γιατρών με την εκδρομή να παίρνει μία μικρή «παράταση» ως προς την ώρα επιστροφής. Αυτή την ώρα, οι υπόλοιποι μαθητές, βρίσκονται στο λεωφορείο της επιστροφής ενώ η 16χρονη παρέμεινε νοσηλευόμενη στο νοσοκομείο έχοντας στο πλευρό της καθηγήτρια από το ΕΠΑΛ Βελεστίνου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου