ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Απειλούσε τη μητέρα των παιδιών του: «Θα σου βγάλω τα έντερα»

απειλούσε-τη-μητέρα-των-παιδιών-του-θ-863012

Καμπάνα σε 47χρονο νταή από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου

Συνολική ποινή φυλάκισης 21 μηνών επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε 47χρονο Βολιώτη, που δικάστηκε χθες για δύο διαφορετικές υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας, που σημειώθηκαν σε περιοχή του δήμου Ρήγα Φεραίου.

Τον Ιούνιο του 2020 ο κατηγορούμενος επισκέφτηκε την 43χρονη εν διαστάσει σύζυγό του, την εξύβρισε και την απείλησε, προκαλώντας στη γυναίκα απερίγραπτο φόβο και τρόμο.

Επειδή δεν του έδινε τα παιδιά, επισκέφτηκε ξανά τη γυναίκα τον Ιούλιο του 2020 και την απείλησε: «Θα δεις τι έχεις να πάθεις. Δεν θα σε συναντήσω; Θα σου βγάλω τα έντερα». Μάλιστα, εξύβρισε και τα δύο ανήλικα τέκνα του, που ήταν μπροστά στο περιστατικό τρομαγμένα.

Στις δίκες χθες ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τις κατηγορίες, αρνούμενος τις επισκέψεις στο σπίτι της πρώην συζύγου του. Ο 47χρονος αντί να ζητήσει «συγγνώμη» για τις πράξεις του και να παρουσιαστεί μετανιωμένος, είπε ότι εργαζόταν στα χρονικά διαστήματα των καταγγελλόμενων πράξεων και αρνούνταν τις κατηγορίες.

Μετά την καταγγελία των περιστατικών εναντίον του ασκήθηκε ποινή δίωξη για ενδοοικογενειακή εξύβριση, απειλή και παραβίαση δικαστικής απόφασης για διατροφή.

Η παθούσα περιέγραψε αναλυτικά στο δικαστήριο την κακοποίηση που υπέστη. Εχει καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα κατά του συζύγου της.

Οπως είπε, δεν του δίνει τα παιδιά, γιατί τα μεγαλώνει μόνη, καθώς εκείνος δεν καταβάλλει διατροφή. Ολες οι ευθύνες έχουν πέσει επάνω της, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε, και τα φέρνει βόλτα δύσκολα με τη βοήθεια των γονέων της.

Ο 47χρονος κρίθηκε ένοχος και καταδικάστηκε, με το δικαστήριο να μην του αναγνωρίζει κανένα ελαφρυντικό. Η ποινή που του επιβλήθηκε έχει τριετή αναστολή και άσκησε εφέσεις.

Κ.Μ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου