Ετοιμο το γήπεδο μπάσκετ στην πλατεία Ριζομύλου - Προχωρά η ανάπλαση

Τελευταία ενημέρωση: 2022-09-19, 20:47:49
Ετοιμο το γήπεδο μπάσκετ στην πλατεία Ριζομύλου - Προχωρά η ανάπλαση

Μετά από πολύμηνες εργασίες ολοκληρώθηκε κατασκευαστικά το Τμήμα της Νέας Πλατείας Ριζομύλου που αφορά τις αθλητικές δραστηριότητες για τη νεολαία της Τοπικής Κοινότητας.

Το Μάρτιο του 2021 είχε υπογραφεί και έμπαινε σε φάση υλοποίησης το έργο της ανάπλασης της πλατείας του Ριζομύλου.

Πρόκειται για έργο συνολικού προϋπολογισμού 500.000 ευρώ, τα οποίο περιλαμβάνει ένα πλαίσιο ποικίλων δράσεων από την πλακόστρωση του δαπέδου μέχρι και την αναβάθμιση της παιδικής χαράς και τον καλλωπισμό του κοινόχρηστου χώρου που βρίσκεται περιμετρικά των δύο κτιρίων που στεγάζεται ο Πολιτιστικός Σύλλογος και το Ιατρείο.

Σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό, οι ενέργειες της ανάπλασης της πλατείας αφορούν στη νέα φύτευση πρασίνου, την πλακόστρωση του μεγαλύτερου τμήματός της, την αντικατάσταση των παιδικών οργάνων της παιδικής χαράς και τον γενικότερο εκσυγχρονισμό της, την αναμόρφωση του χώρου του γηπέδου μπάσκετ που βρίσκεται πλησίον της πλατείας και μπορεί να αξιοποιηθεί για διάφορες αθλητικές δραστηριότητες.

Σήμερα, ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου με ανάρτηση στα κοινωικά του δίκτυα γνωστοποίησε ότι ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στο Γήπεδο Μπάσκετ που βρίσκονται κοντά στην πλατεία. 

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
5
+
8
=