ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Βρήκε τσαντάκι με κινητό αξίας και το παρέδωσε άμεσα στην κάτοχο

βρήκε-τσαντάκι-με-κινητό-αξίας-και-το-π-886237

Πεσμένο στο οδόστρωμα μπροστά από το Δημοτικό Σχολείο Βελεστίνου ήταν χθες ένα τσαντάκι με πανάκριβο κινητό. Ηταν προφανές πως είχε παραπέσει από την κάτοχό του, η οποία το αναζητούσε. Ο Κώστας Χατζηγεωργίου, που το εντόπισε, το πήρε άμεσα για να το παραδώσει στην Αστυνομία.

Ο 39χρονος, ο οποίος εργάζεται στη Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου Ρήγα Φεραίου, κινητοποιήθηκε χωρίς να χάσει χρόνο, ώστε το τσαντάκι να μην κλαπεί και να επιστραφεί στα χέρια της κατόχου του.

Ενα μικρό παιδί το περιεργαζόταν, όταν το είδε. Ο κ. Χατζηγεωργίου το πήρε από τα χέρια του ανήλικου και αποφάσισε να πάει στην Αστυνομία.

Δεν άνοιξε το εσωτερικό του για να δει αν έχει χρήματα. Ακουσε όμως από το εσωτερικό ήχο κινητού τηλεφώνου, απάντησε στην κλήση και διαπίστωσε πως από την άλλη άκρη της γραμμής ήταν ο σύζυγος της γυναίκας που το είχε χάσει.

Τον ενημέρωσε ότι βρήκε το τσαντάκι στον δρόμο ενώ εργαζόταν και ζήτησε να ενημερωθεί πού μπορεί να τον βρει για να του το παραδώσει.

Σε λίγο εμφανίστηκε στο σημείο η σύζυγος, η οποία δεν είχε λόγια για να ευχαριστήσει τον 39χρονο.

Ο ίδιος σε δήλωσή του στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ αναφέρει: «Ηταν υποχρέωσή μου να βοηθήσω. Μεγάλη μου ηθική ικανοποίηση. Αν παρέμενε εκεί, κάποιος μπορεί να το έκλεβε και η κυρία να έμπαινε σε περιπέτειες», ανέφερε.

Κ.Μ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου