ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

«Εσβησε» στα 52 της χρόνια η Ρίτσα Γκοντισοπούλου – Πρασσά

εσβησε-στα-52-της-χρόνια-η-ρίτσα-γκοντ-859357

Σε κλίμα οδύνης οδηγήθηκε στην τελευταία της κατοικία χθες το απόγευμα η Αργυρή (Ρίτσα) Γκοντισοπούλου – Πρασσά, 52 χρόνων, στο Στεφανοβίκειο. Η άτυχη γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή στο «Ιασώ» Θεσσαλίας, όπου νοσηλευόταν δίνοντας μάχη με τον καρκίνο. Έχοντας δίπλα της τις δύο πολυαγαπημένες κόρες της και με τις προσευχές όλου του χωριού να τη συντροφεύουν πάλεψε γενναία μέχρι την τελευταία στιγμή, όμως, δυστυχώς, δεν τα κατάφερε.

Το άγγελμα του θανάτου της 52χρονης έκανε γνωστό με μία συγκινητική ανάρτησή του στα social media ο Γαρύφαλλος Αντζούρης, επιστήθιος φίλος του συζύγου της, που επίσης «έφυγε» πρόωρα στις αρχές του 2000.

Ο θάνατός της βύθισε στο πένθος το Στεφανοβίκειο και τη γύρω περιοχή. Η Ρίτσα Γκοντισοπούλου – Πρασσά ήταν ιδιαίτερα αγαπητή. Για πολλά χρόνια εργάστηκε στον ΤΟΕΒ Κάρλας. Αξιόλογος άνθρωπος, εξυπηρετούσε τους αγρότες σε κάθε πρόβλημα.

Η μοίρα τη «δοκίμασε», όταν έχασε τον αγαπημένο της σύζυγο, Γαρύφαλλο Πρασσά. Παρά τον ανείπωτο πόνο, δεν το έβαλε κάτω.

Πάλεψε και μεγάλωσε τα δύο κορίτσια της με αξιοπρέπεια και δύναμη. Εγινε μάνα και πατέρας και τις ανέθρεψε υποδειγματικά. Αξιώθηκε να τις καμαρώσει τη μία μαθηματικό και τη δεύτερη γεωπόνο.

Χαιρόταν με τις χαρές όλων και ήταν πάντα εκεί για όποιον είχε ανάγκη τη βοήθειά της.

Πάνδημο το τελευταίο αντίο. Συντετριμμένες οι δύο κόρες της. Σε λίγα χρόνια έχασαν και τους δύο γονείς. Ράγισαν και οι πέτρες στον «αποχαιρετισμό» φίλων και συγγενών. Το μέγεθος της απώλειας μεγάλο, ειδικά για τα δύο κορίτσια, στα οποία έσπευσαν όλοι να συμπαρασταθούν.

ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου