ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Επέκταση τραπεζοκαθισμάτων στον πεζόδρομο Βελεστίνου

επέκταση-τραπεζοκαθισμάτων-στον-πεζ-860061

Μετά από σχετικό αίτημα των Επαγγελματιών Βελεστίνου και με τη σύμφωνη γνώμη όλων, θα επιτραπεί στον Πεζόδρομο του Βελεστίνου η επέκταση των τραπεζοκαθισμάτων για συγκεκριμένες ημερομηνίες.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της δημοτικής αρχής, θα επιτραπεί η αυστηρή επέκταση της ανάπτυξης τραπεζοκαθισμάτων κατά ένα επιπλέον μέτρο (πέραν των 5,25 μέτρων από την ρυμοτομική γραμμή) και προς τον άξονα του δρόμου.

Η ανάπτυξη αυτή θα επιτραπεί μόνο στις ημερομηνίες που θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτων εκδηλώσεις:

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2022: Με συνδιοργάνωση του Δήμου Ρήγα Φεραίου και της ΚΟΙΝΣΕΠ «ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ», η 4η Γιορτή Αχλαδιού, Κεντρικός Πεζόδρομος Βελεστίνου, ώρα 21.00. Θα συμμετέχουν παραδοσιακά χορευτικά συγκροτήματα και θα ακολουθήσει μουσική χορευτική βραδιά με ζωντανή μουσική.

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2022: Με συνδιοργάνωση του Δήμου Ρήγα Φεραίου και του Συλλόγου Περιβολιωτών Ν. Μαγνησίας, Μουσικοχορευτική Βραδιά, Κεντρικός Πεζόδρομος Βελεστίνου, ώρα 20.30

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022: Συναυλία με τον Δημήτρη Μπάση και την ορχήστρα «ΡΥΘΜΟΣ» του Νίκου Χιώτογλου, Κεντρικός Πεζόδρομος Βελεστίνου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου