Πλούσιες Εκδηλώσεις τον Αύγουστο 

Τελευταία ενημέρωση: 2022-08-07, 10:52:06
Πλούσιες Εκδηλώσεις τον Αύγουστο 

Ενα καλεντάρι πλούσιων πολιτιστικών και όχι μόνο εκδηλώσεων περιλαμβάνει ο Αύγουστος στις δημοτικές ενότητες του δήμου Ρήγα Φεραίου, όπως το Σάββατο 13 Αυγούστου, στις 20.30, στην Ανω Κερασιά, όπου προγραμματίζεται βραδιά πανσέληνου, δίπλα στο παλιό καμένο σχολείο, με συναυλία μνήμης 100 χρόνια μετά τη Μικρασιατική Καταστροφή, με τον συνθέτη - ενορχηστρωτή και καθηγητή του Μουσικού Σχολείου Βόλου Ζαφείρη Κουκουσέλη, μαζί με 11μελή καλλιτεχνική ομάδα.

Την Τετάρτη 17 Αυγούστου θα ακολουθήσει θεατρική παράσταση στο Βελεστίνο από τη θεατρική ομάδα «ΠΑΓΑΣΚήνιο», με τη κωμωδία «Πασταφλώρα αγάπη μου» σε διασκευή-σκηνοθεσία Σταμάτη Παγασαίου, ενώ δύο μέρες αργότερα, την Παρασκευή 19 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί στον Ριζόμυλο, στις 21.00, το 12ο αντάμωμα των φίλων της παράδοσης, σε συνδιοργάνωση με τον πολιτιστικό - αθλητικό σύλλογο Ριζομύλου «Η Διάπλαση», που είναι αφιερωμένο στον διωγμό των Ελλήνων.

Το Σάββατο 20 Αυγούστου προγραμματίζεται στις 21.00 μικρασιατική βραδιά από την Πολιτιστική Εστία Μικρασιατών και Ποντίων Βελεστίνου «Αλύτρωτες Πατρίδες», στον χώρο έναντι του 1ου δημοτικού σχολείου Βελεστίνου, με την ορχήστρα του Δημητρίου Τρουμπουτζά.

Την Κυριακή 21 Αυγούστου στις 21.00 θα πραγματοποιηθεί λαϊκό παραδοσιακό γλέντι στην κεντρική πλατεία Στεφανοβικείου, σε συνδιοργάνωση με τον πολιτιστικό σύλλογο Στεφανοβικείου «Αριστοτέλης», ενώ το διήμερο Δευτέρα και Τρίτη 22 και 23 Αυγούστου οι εκδηλώσεις συνεχίζονται με λαϊκό πανηγύρι στο Κεραμίδι.

Την Πέμπτη 25 Αυγούστου ακολουθεί η 4η γιορτή αχλαδιού σε συνδιοργάνωση με την ΚΟΙΝΣΕΠ «Ρήγας Φεραίος», στον κεντρικό πεζόδρομο Βελεστίνου. Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν παραδοσιακά χορευτικά συγκροτήματα, ενώ επίσης θα υπάρχει ζωντανή μουσική.

Την Παρασκευή 26 Αυγούστου προγραμματίζεται στις 20.30 μουσικοχορευτική βραδιά από τον Σύλλογο Περιβολιωτών Ν. Μαγνησίας, στον κεντρικό πεζόδρομο Βελεστίνου.

 

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
9
=