ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Εφυγε από τη ζωή ο Αχιλλέας Μακρόπουλος

εφυγε-από-τη-ζωή-ο-αχιλλέας-μακρόπουλο-862963

Εφυγε από τη ζωή σήμερα στα 98 του χρόνια πλήρης ημερών ο επίτιμος πρόεδρος του Α.Σ. Ρήγας Φεραίος, αλλά και παλιός πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Αχιλλέας Μακρόπουλος, σκορπώντας θλίψη στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Βελεστίνου.

Ο Αχιλλέας Μακρόπουλος εκτός από τον Παναθηναϊκό είχε και μία άλλη μεγάλη αγάπη, τον Ρήγα Φεραίο, τον οποίο στήριζε έμπρακτα με κάθε ευκαιρία, γι’ αυτό αλλά και για τη γενικότερη προσφορά του στην τοπική κοινωνία του Βελεστίνου και του Δήμου Ρήγα Φεραίου είχε τιμηθεί παλαιότερα από τον Δήμο της περιοχής.

Σε συλλυπητήρια ανακοίνωση του Παναθηναϊκού μεταξύ άλλων τονίζεται: «Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος εκφράζει τα βαθιά του συλλυπητήρια για τον χαμό του άλλοτε προέδρου του Συλλόγου, Αχιλλέα Μακρόπουλου. Η πράσινη οικογένεια θρηνεί την απώλεια ενός διαχρονικού παράγοντα του «τριφυλλιού» από τη δεκαετία του ’70, ο οποίος διετέλεσε πρόεδρος του Παναθηναϊκού από το 2011 μέχρι το 2013. Ήταν ενεργό Παναθηναϊκό μέλος με παρουσία σε πολλά αθλήματα και άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στην ιστορία του Συλλόγου. Τα γραφεία του Συλλόγου θα παραμείνουν κλειστά την Τρίτη 2 Αυγούστου. Η σημαία του Συλλόγου στο Απόστολος Νικολαΐδης θα είναι μεσίστια την ημέρα της κηδείας».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου