ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Διαγωνισμό προκήρυξε ο Δήμος Ρήγα Φεραίου

διαγωνισμό-προκήρυξε-ο-δήμος-ρήγα-φερ-868152

Ηλεκτρονικό δημόσιο ανοιχτό διαγωνισμό προκήρυξε ο Δήμος Ρήγα Φεραίου για την ανάθεση του έργου «Παρέμβαση Ενεργειακής Αναβάθμισης και Εκσυγχρονισμού Πνευματικού – Πολιτιστικού Κέντρου Βελεστίνου».

Πρόκειται για έργο προϋπολογισμού 810.000 ευρώ.

Στόχος του είναι η ενίσχυση της ενεργειακής απόδοσης του Πολιτιστικού Κέντρου Βελεστίνου είναι η ελαχιστοποίηση της κατανάλωσης ενέργειας για τη σωστή λειτουργία του κτιρίου.

Η ελαχιστοποίηση της κατανάλωσης της ενέργειας θα επιτευχθεί μέσω του βιοκλιματικού σχεδιασμού του κτιριακού κελύφους, της θερμομόνωσης και της επιλογής κατάλληλων ηλεκτρομηχανολογικών συστημάτων υψηλής απόδοσης για την κάλυψη των αναγκών σε θέρμανση, ψύξη, κλιματισμό, φωτισμό και ζεστό νερό χρήσης.

Στο πλαίσιο της παρέμβασης θα γίνουν καθαίρεση σαθρών επιχρισμάτων και αποκατάστασή τους στους χώρους που προβλέπεται η εξωτερική θερμομόνωση.

Ακόμη, θα γίνει καθαίρεση των υφιστάμενων μαρμάρινων ποδιών και ανοιγμάτων των υαλοστασίων, αποξήλωση παλαιών στεγανωτικών – μονωτικών επιστρώσεων δωμάτων και υφιστάμενων μεταλλικών θυρών.

Το έργο προβλέπει ακόμη αποξήλωση των εξωτερικών υδρορροών και των αγωγών αποχέτευσης επί των εξωτερικών τοιχοποιιών, τοποθέτηση συστήματος θερμικής μόνωσης όψεων με πλάκες διογκωμένης πολυστερίνης και ακρυλικό επίχρισμα κ.α.

Η προθεσμία υποβολής των προσφορών είναι μέχρι τις 11 Αυγούστου.

Κ.Μ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου