ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Στο προσκήνιο νέοι αντιδήμαρχοι

στο-προσκήνιο-νέοι-αντιδήμαρχοι-882354

Αλλαγή σκυτάλης στις θέσεις ευθύνης αντιδημαρχιών στον δήμο Ρήγα Φεραίου. Νέα πρόσωπα αναλαμβάνουν από σήμερα έως 31 Δεκεμβρίου, προκειμένου να φέρουν εις πέρας το δημοτικό έργο σε όλους τους τομείς δράσης.

Πιο συγκεκριμένα, με απόφαση του δημάρχου Δημήτρη Νασίκα, από σήμερα, Παρασκευή 1η Ιουλίου αναλαμβάνουν θέσεις ευθύνης η Λευκή Κουντούρη – Καρατζιώλη, ο Ιωάννης Κουβάτας, ο Σταύρος Χατζής και ο Αθανάσιος Βλάχος.

Η Λευκή Κοντούρη- Καρατζιώλη που εκλέγεται στη δημοτική Ενότητα Στεφανοβικείου αναλαμβάνει αντιδήμαρχος διοικητικών υπηρεσιών – ΚΕΠ, ο Ιωάννης Κουβάτας, που εκλέγεται στη δημοτική ενότητα Βελεστίνου, αναλαμβάνει αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών και Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, ενώ επίσης θα έχει την εποπτεία του γραφείου αγροτικής παραγωγής και αλιείας, του γραφείου αδειοδοτήσεων και εμπορικών δραστηριοτήτων, καθώς επίσης του τμήματος απασχόλησης και τουρισμού.

Το χαρτοφυλάκιο των τεχνικών υπηρεσιών, ηλεκτροφωτισμού και συγκοινωνιών αναλαμβάνει ο Σταύρος Χατζής, που επίσης εκλέχτηκε στο δημοτικό διαμέρισμα Βελεστίνου, ενώ την καθαριότητα, το πράσινο και την προστασία του περιβάλλοντος «επωμίζεται» ο Θανάσης Βλάχος, που εκλέγεται επίσης στο δημοτικό διαμέρισμα Στεφανοβικειου.

Από σήμερα παύουν να είναι αντιδήμαρχοι οι Χρήστος Παπαρούνας, Γιάννης Παπαϊωάννου και Ευάγγελος Γιαννακός.

Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας παραμένει ο Δημήτρης Παλληκάρης, ενώ για μία ακόμη φορά δεν αναπληρώνεται το κενό στην αντιδημαρχία Πολιτισμού. Η συγκεκριμένη θέση αντιδημάρχου παραμένει αναξιοποίητη, τις αρμοδιότητες του συγκεκριμένου τομέα έχει αναλάβει προσωπικά ο ίδιος ο κ. Νασίκας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου