ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ αύριο στους δικαιούχους

διανομή-προϊόντων-τεβα-αύριο-στους-δ-894978

Τι πρέπει να γνωρίζουν οι ενδιαφερόμενοι για τη διαδικασία παραλαβής

Ο δήμος Ρήγα Φεραίου ως επικεφαλής εταίρος της ΚΣ Μαγνησίας/Σποράδων ανακοινώνει ότι αύριο Δευτέρα 20/6 θα πραγματοποιήσει διανομή προϊόντων στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας (ΤΕΒΑ/FEAD).

Η διανομή θα γίνει 10:00 – 12:30, στα προπύλαια του δημοτικού σταδίου Βελεστίνου, τηλ. επικ. 2425023794.

Ωφελούμενοι είναι οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), που έχουν δηλώσει, ότι επιθυμούν να συμμετέχουν και στο ΤΕΒΑ.

Θα πρέπει να έχουν μαζί τους επίσημο έγγραφο πιστοποίησης ΑΜΚΑ και την Αστυνομική τους Ταυτότητα για τους ημεδαπούς ή το Διαβατήριο για τους αλλοδαπούς.

Εάν η παραλαβή δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί για σοβαρούς λόγους από τον ωφελούμενο ή μέλος της οικογένειάς του, τα προϊόντα θα μπορεί να παραλάβει τρίτο πρόσωπο προσκομίζοντας εξουσιοδότηση με το γνήσιο υπογραφής.

Τα είδη που θα διανεμηθούν είναι: ζυμαρικά, όσπρια, λάδι, τυρί φέτα, βόειο κρέας, χοιρινό κρέας, σαμπουάν, υγρό γενικής χρήσης & μωρομάντιλα.

Τονίζεται ότι οι διανομές θα πραγματοποιηθούν τηρώντας αυστηρά τους κανονισμούς ατομικής υγιεινής και τις οδηγίες – μέτρα προστασίας της Δημόσιας Υγείας για την πρόληψη της διασποράς του COVID-19, που έχουν τεθεί από την Κείμενη Νομοθεσία.

Για τον λόγο αυτόν, οι ωφελούμενοι θα προσέρχονται στον χώρο της διανομής μόνο κατόπιν ραντεβού, που θα καθορίζεται από την αρμόδια υπηρεσία και θα ενημερώνονται μέσω sms ή τηλεφωνικής επικοινωνίας στα τηλέφωνα, που έχουν δηλώσει στο ΚΕΑ. Υποχρεωτική η χρήση μάσκας κατά την προσέλευσή και την παραμονή των ωφελουμένων στον χώρο της διανομής.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου