ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Εως τον Αύγουστο θα πρέπει να ολοκληρωθεί το αποχετευτικό δίκτυο Σε Αερινό και Αγιο Γεώργιο

εως-τον-αύγουστο-θα-πρέπει-να-ολοκληρ-894982

Προθεσμία μέχρι 17 Αυγούστου για ολοκληρωθεί το έργο της αποχέτευσης στα δημοτικά διαμερίσματα Αερινό και Αγιο Γεώργιο έχει ζητήσει και έλαβε η εργολήπτρια εταιρεία.

Το έργο αφορά στην κατασκευή εσωτερικών και εξωτερικών δικτύων αποχέτευσης ακαθάρτων στις κοινότητες Αγίου Γεωργίου και Αερινού του δήμου.

Τα δίκτυα συλλογής ακαθάρτων του Αγ. Γεωργίου και Αερινού είναι δίκτυα βαρύτητας και θα αποχετευτεί σε αυτά το σύνολο των οικισμών που ανέρχεται για τον Αγ. Γεώργιο σε περίπου 356 στρέμματα και για τον οικισμό του Αερινού σε 211 στρέμματα. Το δίκτυο ακαθάρτων του Αγ. Γεωργίου αποτελείται από ένα κεντρικό συλλεκτήρα (Σ4) και έναν αριθμό από πρωτεύοντες και δευτερεύοντες αγωγούς βαρύτητας οι οποίοι αποχετεύουν τον οικισμό και συμβάλλουν στον συλλεκτήρα. Αντίστοιχα το δίκτυο ακαθάρτων του Αερινού αποτελείται από δύο κεντρικούς συλλεκτήρες τους αγωγούς 1 και 2 και έναν αριθμό από δευτερεύοντες αγωγούς βαρύτητας οι οποίοι αποχετεύουν τον οικισμό και συμβάλλουν στους συλλεκτήρες. Τα λύματα θα οδηγούνται στην εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων του Δήμου Βόλου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου