ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

«Καλό χειμώνα κ. Νασίκα»

καλό-χειμώνα-κ-νασίκα-898373

Δυσάρεστη έκπληξη δοκίμασαν την περασμένη Κυριακή επισκέπτες και λουόμενοι που μετέβησαν στην παραλία του Καμαρίου, του δήμου Ρήγα Φεραίου.

Μία από τις ομορφότερες παραλίες με θέα το Αιγαίο, την οποία κάθε καλοκαίρι επισκέπτονται εκατοντάδες επισκέπτες και τουρίστες και υποτίθεται ότι αποτελεί «σημαία» για την ανάπτυξη του τουρισμού στην περιοχή, έχει εγκαταλειφθεί στην τύχη της! Από τις φωτογραφίες που ανάρτησε ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου, Αποστόλης Παπατόλιας, είναι εμφανές ότι δεν έχει γίνει καμία παρέμβαση εξωραϊσμού και προετοιμασίας της παραλίας για να μπορεί να υποδέχεται τους λουόμενους.

Φερτές ύλες και ξερά κλαδιά έχουν κατακλύσει την αμμουδιά με αποτέλεσμα λουόμενοι να κάνουν σλάλομ προκειμένου να έχουν πρόσβαση στη θάλασσα. Με το θερμόμετρο στους 35 βαθμούς Κελσίου την περασμένη Κυριακή, τα σκουπίδια είχαν ξεχειλίσει, ενώ τα ειδικά καλαθάκια για την εναπόθεση απορριμμάτων ξεχαρβαλωμένα, δεν ήταν δυνατόν να χρησιμοποιηθούν για τον σκοπό που τοποθετήθηκαν. Ράμπα για να εξυπηρετηθούν ΑμεΑ δεν έχει κατασκευαστεί, ενώ η ντουζιέρα που έχει τοποθετηθεί είναι σαπισμένη και φυσικά άχρηστη.

Αποτυπώνοντας την οικτρή εικόνα της εγκατάλειψης ο κ. Παπατόλιας εξαπολύει μύδρους κατά της δημοτικής αρχής και προσωπικά κατά του δημάρχου Δημήτρη Νασίκα, με μία ανάρτηση που «τσακίζει κόκκαλα».

«Το δρομολόγιο Μόναχο – Λίμνη Πλαστήρα δεν κάνει στάση στο Καμάρι του δήμου Ρήγα Φεραίου. 5/6/2022. Το καλοκαίρι ήρθε, ο καιρός υπέροχος και η διάθεση του κόσμου για ένα μπάνιο είναι λογική και απαραίτητη σε οποιονδήποτε προορισμό», γράφει ο δημοτικός σύμβουλος και συνεχίζει:

«Η παραλία του Καμαρίου, στη δημοτική ενότητα του Κεραμιδίου, στον δήμο Ρήγα Φεραίου, βρίσκεται σε καλά χάλια. Ανύπαρκτοι κάδοι απορριμμάτων σε όλο το παραλιακό μέτωπο. Οι δημοτικοί κάδοι γεμάτοι σκουπίδια δημιουργούν αποπνικτική ατμόσφαιρα και κίνδυνο μόλυνσης. Δεν υπάρχει ούτε ένα παραβάν για να αλλάξει ο κόσμος μετά το μπάνιο. Οι ξαπλώστρες του δήμου κλειδωμένες σε μια αποθήκη. Οι φερτές ύλες από τις πλημμύρες του χειμώνα είναι στην παραλία δημιουργώντας πρόβλημα στους λουόμενους ακόμη και να περάσουν να διασχίσουν την παραλία. Η πρόσβαση στην παραλία είναι επικίνδυνη για μικρά παιδιά και ηλικιωμένους. Για ΑΜΕΑ ούτε λόγος!!!

Οι ντουζιέρες σάπιες κρέμονται από μια τριχιά δεμένες στα σκουριασμένα δημοτικά κάγκελα. Οι κάτοικοι μόνοι τους με πλυστικά μηχανήματα αναλαμβάνουν την καθαριότητα των δρόμων. Οι ίδιοι καταγγέλλουν κακοτεχνίες και ανύπαρκτα έργα υποδομής.

Στην πανέμορφη πλατεία του Κεραμιδίου ο δημοτικός φωτισμός σε κακά χάλια. Μία στις δύο λάμπες λειτουργούν.

Ο κ. Νασίκας εκτός από ανύπαρκτος ως δήμαρχος είναι πλέον και αντιτουριστικός. Την ώρα που φωτογραφίζεται σε οργανωμένες παραλίες της Μαγνησίας και εύχεται καλό και ξέγνοιαστο καλοκαίρι, έχει αφήσει στο έλεος του Θεού τη μια και μοναδική παραλία του δήμου Ρήγα Φεραίου. Το Καμάρι του δήμου μας.

Ερχεται το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος οι επαγγελματίες της περιοχής περιμένουν να δουλέψουν οι επιχειρήσεις τους και η κατάσταση είναι τραγική!!!

Η μία και μοναδική παραλία του δήμου Ρήγα Φεραίου που μπορεί να προσελκύσει κόσμο και να αποτελέσει σημείο αναφοράς για τον δήμο μας στο έλεος του κ Νασίκα! Καλό χειμώνα κ. Νασίκα!».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου