Χρ. Τριαντόπουλος από Στεφανοβίκειο: Τιμή και δόξα στην Αεροπορία Στρατού

Τελευταία ενημέρωση: 2022-05-16, 23:33:49
Χρ. Τριαντόπουλος από Στεφανοβίκειο: Τιμή και δόξα στην Αεροπορία Στρατού

Τη Δευτέρα, 16 Μαΐου 2022, ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό, κ. Χρήστος Τριαντόπουλος, μετά από την τιμητική πρόσκληση του Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστρατήγου κ. Χαράλαμπου Λαλούση, παρευρέθηκε στη εκδήλωση «Ημέρα Τιμής και Μνήμης της Αεροπορίας Στρατού», η οποία και πραγματοποιήθηκε στην 1η Ταξιαρχία Αεροπορίας Στρατού στο Στεφανοβίκειο. 

Μια ιδιαίτερα όμορφη και ολοκληρωμένη εκδήλωση, όπου τιμήθηκε το όπλο και οι πεσόντες ήρωες της Αεροπορίας Στρατού, με τη συμμετοχή των στελεχών της 1ης Ταξιαρχίας, των τοπικών παραγόντων, αλλά και ελικοπτέρων. 

Ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό, κ. Χρήστος Τριαντόπουλος, ο οποίος είναι και μέλος της Λέσχης Αεροπορίας Στρατού ανέφερε: «Σήμερα είναι μια σημαντική ημέρα για την Αεροπορία Στρατού, όπου η Πολιτεία, ο Ελληνικός Στρατός και η οικογένεια της Αεροπορίας Στρατού τιμούν τους πεσόντες ήρωες της Αεροπορίας Στρατού. Τιμούν το όπλο. Ένα όπλο που συνεχώς εξελίσσεται και προχωρά, από τότε που ήταν μέρος του Πυροβολικού, μέχρι και τις μέρες μας που συνιστά έναν σπουδαίο βραχίονα του στρατού μας, με έντονη - συνάμα - κοινωνική και ανθρωπιστική δράση. Ένα όπλο του οποίου είχα την τιμή να φέρω τον μπερέ πριν από περίπου μια δεκαετία. Τιμή και δόξα στους πεσόντες και ήρωες της Αεροπορίας Στρατού. Υγεία και δύναμη σε όλες και όλους ώστε να φέρνουν σε πέρας την εθνική τους αποστολή για την πατρίδα, την κοινωνία και την ειρήνη». 

Την τιμητική εκδήλωση ακολούθησε ξενάγηση σε μικρή σχετική έκθεση και λιτή  δεξίωση, όπου ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τη ηγεσία και τα στελέχη της Αεροπορίας Στρατού.

 

 

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
4
+
1
=