Τρέχουν… για καλό σκοπό

Τελευταία ενημέρωση: 2022-05-08, 12:16:33
Τρέχουν… για καλό σκοπό

Στηρίζει το κοινωνικό παντοπωλείο ο 15ος ορεινός δρόμος μνήμης Ανω Κερασιάς 

Ο Δήμος Ρήγα Φεραίου, η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο ΣΔΥ Βόλου «Κένταυρος» συνδιοργανώνουν με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κερασιάς, την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας, την ΕΠΦΑ Μαγνησίας και το Ultra Pelion Trail, τον 15ο Ορεινό Αγώνα Μνήμης Ανω Κερασιάς στις 15 Μαΐου. Πολύτιμες υπηρεσίες θα προσφέρουν η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Ν. Μαγνησίας και η LIFE GUARD VOLOS.

Τον αγώνα στηρίζουν, επίσης: Γ.Σ. Βόλου, Νίκη Βόλου, Α.Ο. Μαγνησίας, Ατλας Βόλου, Γ.Σ. Βελεστίνου, ΕΟΣ Βόλου, ΕΟΣ Αλμυρού, Αθλος Αγριάς.

Η εκκίνηση και ο τερματισμός του αγώνα θα γίνουν από την πλατεία της Ανω Κερασιάς και περιλαμβάνει διαδρομές 17χλμ. και 6 χλμ. σε δασικό δρόμο, καθώς και μονοπάτι, μέσα σε δάσος από οξιές, δρυς και καστανιές. Θα γίνει και αγώνας για παιδιά δημοτικού απόστασης 500μ.

Ο αγώνας θα υποστηρίζεται από σύστημα ηλεκτρονικής χρονομέτρησης και σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια και τεχνικά μπλουζάκια.

Η διοργάνωση θα στηρίξει το κοινωνικό παντοπωλείο Δήμου Ρήγα Φεραίου. Πληροφορίες-εγγραφές: sdyvkentavros.com και στο 6994583137 (Κώστας Κυριαζής).

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
4
=