ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Επισκέφθηκε τον Δήμο Ρήγα Φεραίου ο Χρήστος Τριαντόπουλος

επισκέφθηκε-τον-δήμο-ρήγα-φεραίου-ο-χρ-199265

Τον Δήμο Ρήγα Φεραίου επισκέφθηκε σήμερα, ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, κ. Χρήστος Τριαντόπουλος. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου. Τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν τα προβλήματα και τις ζημίες που προκλήθηκαν στην περιοχή από τις πρόσφατες θεομηνίες, “ΑΘΗΝΑ” και “ΔΙΟΜΗΔΗΣ”.

Επιπλέον, ο κ. Τριαντόπουλος αναφέρθηκε στις χρηματοδοτήσεις που δόθηκαν, ήδη, στον Δήμο για την κάλυψη των προβλημάτων αυτών, με τον ίδιο να αναφέρει ότι θα εξεταστεί την εκ νέου η δυνατότητα χορήγησης νέων χρηματοδοτήσεων.

Συζητήθηκαν, επίσης, θέματα για όλες τις Κοινότητες του Δήμου, όπως είναι το θέμα της Γέφυρας του Κερασιώτη, το θέμα του ρέματος Σαλασλαριώτη, κλπ και τονίστηκε η συνεργασία με την Περιφέρεια για τα ζητήματα αυτά.

Επιπλέον, διατυπώθηκαν προτάσεις για όλα τα Τοπικά Διαμερίσματα του Δήμου.

Ο κ. Τριαντόπουλος ενημέρωσε ότι δόθηκε παράταση για την κήρυξη του Μ. Περιβολακίου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ενώ ήδη, έχουν κηρυχθεί σε έκτακτη ανάγκη οι Κοινότητες Κεραμιδίου, Στεφανοβικείου και Περιβλέπτου.

Τέλος, ο Υφυπουργός άκουσε προσεκτικά τα προβλήματα που του μεταφέρθηκαν από τους παρευρισκόμενους προτείνοντας λύσεις επί των ζητημάτων που του τέθηκαν.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου