ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Δημόσιες ευχαριστίες για τη στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου

δημόσιες-ευχαριστίες-για-τη-στήριξη-253027

Ικανοποίηση επικρατεί στον δήμο Ρήγα Φεραίου για την ανταπόκριση που υπήρχε στον μαραθώνιο αγάπης προκειμένου να ενισχυθεί το κοινωνικό παντοπωλείο.

Στον μαραθώνιο συμμετείχαν και απηύθυναν τις ευχές τους με τις αντίστοιχες προσφορές τους βουλευτές, εκπρόσωποι φορέων, μέλη συλλόγων, επαγγελματίες και πολίτες, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα του δήμου και ενίσχυσαν την προσπάθεια αυτή με τις προσφορές τους.

«Με το μήνυμα Γίνε και συ Άγιος Βασίλης, καλούμε όλους να συνεισφέρουν στον Κοινωνικό Παντοπωλείο. Ως Κοινωνικές Δομές αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες των δημοτών και είμαστε εδώ να εξυπηρετούμε καθημερινά στην κάλυψη των αναγκών τους. Ο μαραθώνιος είναι συνεχής και καθημερινός. Η προσφορά όλων μετράει. Προσφέρουμε και μοιράζουμε αγάπη στους συνανθρώπους μας», επισήμανε σχετικά η υπεύθυνη κοινωνικών υπηρεσιών Αντωνία Χασιώτη.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους όσους στηρίξατε και ενισχύσατε την προσπάθεια μας για το Κοινωνικό Παντοπωλείο. Γίνεται καθημερινός αγώνας από μέρους μας για την κάλυψη των καθημερινών αναγκών οικογενειών και μεμονωμένων ατόμων που αντιμετωπίζουν προβλήματα διαβίωσης. Το κάλεσμα μας δεν περιορίζεται μόνο στην περίοδο των εορτών αλλά είναι κάλεσμα όλου του έτους. Κάθε προσφορά είναι σημαντική», τόνισε με τη σειρά του ο δήμαρχος Δημήτρης Νασίκας.

Για όσους επιθυμούν να προσφέρουν στήριξη στο Κοινωνικό Παντοπωλείο μπορούν να επικοινωνούν με τις κοινωνικές δομές του δήμου Ρήγα Φεραίου: Email: [email protected]. Τηλέφωνο: 2425023794.

Μπορούν να ενισχύσουν με προϊόντα μακράς διάρκειας και ειδών πρώτης ανάγκης στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου, στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου 4 Βελεστίνο ή καταθέτοντας οποιοδήποτε ποσό σε market και κρεοπωλεία της επιλογής τους.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου